Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit: Reagimi në kohë e profesional, rrit besimin e qytetarëve tek Policia.

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit: Reagimi në kohë e profesional, rrit besimin e qytetarëve tek Policia.Stema Policia

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit:

Vlerësim dhe inkurajim për strukturat e Policisë së Fierit, që në kohë rekord ndaluan 3 autorët e grabitjes me armë të një pike këmbimi valutor.

Reagim në kohë e profesional, me gjithë rrezikun që mbarte aksioni i ndjekjes, çka rrit besimin e qytetarëve tek Policia e Shtetit.

Kapja në kohë e autorëve është një sinjal domethënës se 'Forca e Ligjit' do të godasë ashpër çdo element kriminal, me prioritet ata që tentojnë të agresojnë jetën dhe pronën e qytetarëve.

Shërim të shpejtë dy të plagosurve!

Arkiva

Shtator 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30