Kukës - Policia e Kukësit ka ekzekutuar urdhër-ndalimet e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Kukës për 23 shtetas.

KukësDrejtoria Kukes 1M

Policia e Kukësit ka ekzekutuar urdhër-ndalimet e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Kukës për 23 shtetas.

Ndalimi i tyre u bë pasi gjatë protestës së zhvilluar më datë 31 mars në Rrugën e Kombit, pranë Tunelit të Kalimashit, te kabinat e kalimit me pagesë të automjeteve, kanë ushtruar dhunë ndaj punonjësve të policisë, si dhe kanë shkatërruar me zjarr kabinat dhe disa zyra të kompanisë.

Jane ekzekutuar urdhër -ndalimet për këta shtetas:

-R. K., 23 vjeç, banues në Kukës.

-R.O., 38 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.

-F.O., 35 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.

-Sh.S., 60 vjeç, banues në Kukës.

-Z.M., 48 vjeç, banues në Kukës.

-A.D., 59 vjeç, banues në fshatin Morinë, Kukës.

-Xh.G., 33 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.

-A.A., 28 vjeç, banues në Kukës.

-E. M., 21 vjeç, banues në fshatin Pobreg, Kukës.

-E.C., 39 vjeç, banues në Kukës.

-L.R., 38 vjeç, banues në fshatin Bushat, Kukës.

-Sh.T., 44 vjeç, banues në Kolsh, Kukës.

-Xh.H., 51 vjeç, banues në Kukës.

-Sh.T., 54 vjeç, banues në Shtiqen, Kukës.

-V.L., 31 vjeç, banues në Kukës.

-L.U., 33 vjeç, banues në Kukës.

-E.O., 25 vjeç, banues në Kukës.

-A.A., 21 vjeç, banues në Kukës.

-F. H., 33 vjeç, banues në Kukës.

-S.T., 33 vjeç, banues në Kukës.

-L. P., 60 vjeç, banues në Kukës.

-Sh.V., 42 vjeç, banues në Surroj, Kukës.

-A.H., 49 vjeç, banues në Kukës.

Vijon puna për ndalimin e personave të tjerë të shpallur në kërkim.

Materialet u referuan për veprime të mëtejshme në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Kukës, për veprat penale “Shkatërrimi i pronës”, “Shkatërrimi i pronës me zjarr” dhe “Kundërshtim i punonjësit të rendit publik”, parashikuar nga nenet 150,151 e 236/2 të Kodit Penal.

Arkiva

Shtator 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30