Zbatimi i planit operacional “Tispol Maj 2018".

Tiranë

Me Policine Rrugore te Tiranës prej disa orësh në kontrolle me Radar e Dragera.13 maj 1

Monitorim dhe kontroll në të gjithë territorin e kryeqytetit, me qëllim parandalimin e ngjarjeve rrugore dhe zbatimin e Planit Operacional “Tispol Maj 2018".

Nga kontrollet e deritanishme janë konstatuar:

23 drejtues mjetesh me shpejtësi nga 138 km/h deri në 175 km/h.

Në këtë kuader janë pezulluar 23 Leje Drejtimi për shpejtësi gati dyfish mbi normat e lejuara.

• 5 drejtues mjetesh në gjendje të dehur në masën nga  0.70 mg/l,  deri në 0.75 mg/l,

• 21 leje drejtimi të pezulluara për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit nga 0.20 mg/l deri në masën 0.45 mg/l,

• 17 automjete të ndaluara administrativisht për detyrime të pashlyera,

• 9 masa administrative për mungesë të sigurimit të detyrueshëm dhe Kontroll Teknik,

• 7 masa administrative për xhama të errësuar,

• 37 masa administrative për shkelje te tjera, pa sanksion plotesues.

Ndërkohë kontrolli i territorit me aparat Drager, Radar dhe mjete te tjera teknike policore vijon akoma.

 

 

13 maj 2

13 maj 3

13 maj 4

13 maj 5

13 maj 6

13 maj 7

13 maj 8

13 maj 9

13 maj 10

 

Arkiva

Janar 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3