Policia Rrugore e Tiranës vijon kontrollet e pandërprera për rritjen e parametrave të sigurisë në rrugë

TiranëRrugorja 8 qershor 2018 1

Me qëllim parandalimin e aksidenteve rrugore, (për video kliko mbi link)

Rrugorët e Kryeqytetit në orët e para të mëngjesit u fokusuan në kontrollin e mjeteve të transportit publik qytetas për përdorimin e alkoolit, si një nga kategoritë e mjeteve ku rrezikshmëria është tejet e lartë nëse përfshihen në aksidente rrugore. U verifikuan dhe u testuan 68 mjete të transportit publik qytetas dhe nuk u konstatua asnjë drejtues mjeti nën efektin e alkoolit.

Kontrollet e Policisë Rrugore vijuan në rrugët e brendshme të Njësisë Administrative Nr. 7 ku u evidentuan dhe u proceduan administrativisht:

• 35 automjete për parkim në kundërshtim me sinjalizimin rrugor.

• 13 mjete të shërbimit publik, kryesisht Taxi të cilat stacionoheshin në rrugët e brendshme të lagjeve, jashtë stacioneve të miratuara.

• 84 drejtues mjetesh u proceduan për shkelje të tjera të parashikuara në Kodin Rrugor të Republikës së Shqipërisë.

Rrugorja 8 qershor 2018 1

Rrugorja 8 qershor 2018 3

Rrugorja 8 qershor 2018 2

Rrugorja 8 qershor 2018 4

Arkiva

Gusht 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2