Tiranë - Policia Rrugore, ndëshkim shoferëve që nuk respektojnë këmbësorët dhe bllokojnë qarkullimin

Tiranë - Policia Rrugore, ndëshkim shoferëve që nuk respektojnë këmbësorët dhe bllokojnë qarkullimin (për video kliko mbi link)Olti.00 02 22 03.Still007


Në vijim të detyrave dhe organizimit të kontrolleve sipas Operacioneve "Tispol” Korrik 2018, kjo javë për Policinë Rrugore të Kryeqytetit, nisi me kontrollet për mënyrën e sjelljes së drejtuesve të mjeteve sipas sinjalizimit rrugor horizontal në rrugën 'Teodor Keko', një shkelje kjo e kthyer në shqetësim dhe rrezik të përhershëm për përdoruesit e rrugës.

Nga kontrollet policore të ushtruara në këtë rrugë u verifikuan dhe proceduan administrativisht:

• 56 drejtues mjetesh për mospozicionim në korsinë e duhur të lëvizjes

• 36 drejtues mjetesh për mosdhënie përparësie ndaj këmbësorëve

• 3 drejtues motomjetesh të arrestuar për drejtim mjeti në mënyrë të parregullt

• 55 mjete të ndaluara administrativisht për detyrime të pashlyera

• 450 masa për shkelje të tjera.

Olti.00 02 38 24.Still009

Olti.00 03 01 02.Still010

Olti.00 03 21 11.Still011

Olti.00 04 39 15.Still012

Olti.00 05 09 25.Still013

Olti.00 06 14 04.Still014

Arkiva

Shkurt 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3