Shëngjin, Policia e Lezhës dhe Policia e Kosovës, pranë pushuesve

Shëngjin, Policia e Lezhës dhe Policia e Kosovës, pranë pushuesve (per video klikoni mbi link) pp-1

Shëngjin

Policia e Lezhës dhe Policia e Kosovës, pranë pushuesve, për një sezon turistik sa më të qetë dhe të sigurt.

Për çdo shqetësim e emergjencë, telefononi falas 112 , dhe policia do jetë pranë jush.

Në shërbim të çdo qytetari 24 orë edhe Stacioni Policor Shëngjin me numrat 0694112876 dhe (0) 281 22 010.

 

pp-1

Arkiva

Korrik 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5