Informacion mbi ngjarjet, arrestimet, ndalimet dhe procedimet në 24 orët e fundit 09 Gusht 2018

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit01drejtoria new
 
Departamenti i Policisë Kriminale
 
Drejtoritë Vendore të Policisë
                                      
Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë
 
Seksioni për narkotikët
 
Më datë 08.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi A. P., vjeç 25, banues në Bulqizë, pasi rreth orës 16:50, në rrugën “Riza Cuka”, gjatë kontrollit fizik i’u gjet dhe bllokua 15.4 gr, lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283/1 i Kodit Penal.  
 
Seksioni për trafikun e paligjshëm
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin V. S., vjeç 27, banues në Peshkopi, pasi në PKK, Bllatë, Dibër, ka kaluar në mënyrë të paligjshme kufirin shtetëror. Neni 297 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin R. P., vjeç 26, banues në Tiranë, i dënuar, pasi në PKK, Morinë, Kukës, ka kaluar në mënyrë të paligjshme kufirin shtetëror. Neni 297 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin R. T., vjeç 21, banues në Peshkopi, në PKK, Bllatë, Dibër, ka kaluar në mënyrë të paligjshme kufirin shtetëror. Neni 297 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin R. D., vjeç 37, banues në Tepelenë, pasi në PKK Morinë, ka kaluar në mënyrë të paligjshme kufirin shtetëror. Neni 297 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin M. L., vjeç 27, banues në Durrës, pasi në PKK Morinë, ka kaluar në mënyrë të paligjshme kufirin shtetëror. Neni 297 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin S. T., vjeç 25, banues në fshatin Mustafaj Kukës, pasi në PKK Morinë, ka kaluar në mënyrë të paligjshme kufirin shtetëror. Neni 297 i Kodit Penal.
 
Komisariati Rajonal i Policisë Rrugore
 
Në vijim të komunikatës që bën fjalë për veprën penale “Drejtimi i automjeteve në mënyrë të parregullt”, rreth orës 12:40, u ndalua me iniciativë shtetasi J. H., vjeç 24, banues në Vorë. Nenet 291 e 301 të Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi Y. H., vjeç 47, banues në fshatin Daias, pasi rreth orës 10:00, te kompleksi Teg-Daias, duke drejtuar pa leje drejtimi dhe në gjendje të dehur motorin tip “Hali”, ka dalë nga rruga, ku për pasojë është aksidentuar, dhe ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve. Nenet 290 e 291 të Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasja R. K., vjeçe 38, banuese në Kamzë, me pasi rreth orës 08:40, në Kamzë, në rrugën e “Shkodrës”, duke drejtuar mjetin tip “Benz”, ka aksidentuar me pasojë vdekjen biçiklistin R. I., vjeç 57, banues në Tiranë, më pas është përplasur me mjetin tip “Benz”, me drejtues shtetasin K. Ll., vjeç 31, banues në Tiranë dhe ka aksidentuar këmbësorët V. N., vjeç 36 dhe fëmijët me iniciale E. N., dhe E. N., vjeçe  8 dhe 6, ku për pasojë është aksidentuar më vdekje fëmija me iniciale E. N., vjeçe 8, kurse V. N., dhe E. N., ndodhen në spital nën kujdesin e mjekëve. Nenet 290/3 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi I. I., vjeç 57, banues në Tiranë, pasi rreth orës 16:00, në Paskuqan, u kap duke drejtuar në gjendje të dehur motorin tip “Honda”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi F. D., vjeç 70, banues në Kamëz, pasi rreth orës 16:30, në Kamëz, në rrugën “Jon”, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi motorin tip “Zongshen”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2017, rreth orës 22:00, u arrestua në flagrancë shtetasi Veli Shaban Mandri, vjeç 29.04.1957, banues në Tiranë, pasi rreth orës 17:00, në qendër Bathore, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi motorrin tip “Jialing”, me targë AY-0. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi K. K., vjeç 44, banues në Tiranë pasi rreth orës 19:30, në rrugën “Teodor Keko”, u kap duke drejtuar në gjendje të dehur mjetin tip “Benz”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi A. Xh., vjeç 33, banues në Tiranë, pasi rreth orës 18:50, në qendër Kamëz, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi motorin tip ”Dayang”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi A. Ç., vjeç 48, banues në Vorë, , pasi më rreth orës 21:00, ne rrugën dytësore Vorë-Tiranë, duke drejtuar motorrin tip “Lonxia”, ka përplasur këmbësorin O. C., vjeç 75, banues në Vorë, ku për pasojë janë dëmtuar A. Ç., O. C., dhe pasagjerja S. C., vjeçe 41, banuese në Vorë, të cilët ndodhen në spital nën kujdesin e mjekut. Neni 290 i Kodit Penal.
 
Drejtoria Vendore e Policisë Durrës
 
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin A. A., vjeç 44, pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin H. H., vjeç 44, banues në Manëz, Durrës pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin A. M., vjeç 45, banues në Pogradec,  pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
 Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasen A. F., vjeç 32, pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin A. H., vjeç 39, banues në Çermë Lushnjë, pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin  R. F., vjeç 39, banues në Durrës,  pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin A. H., vjeç 46, banues në Pogradec,  pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasen N. L., vjeçe 53, banuese në Skrapar,  pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në  Prokurorinë pranë Gjykatës  Shkallës  parë Krujë, për shtetasin  S. Q., vjeç 57, banues në Budull Krujë, pasi rreth orës 08:30, në  Fushë Krujë, u kap duke drejtuar pa  leje drejtimi motoçikletën tip “Lifan”. Neni 291 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në  Prokurorinë pranë Gjykatës  Shkallës  parë Durrës, për  shtetasin A. B., vjeç 22, banues në Durrës, pasi rreth orës 17:30,  në lagjen nr 6, Durrës, u kap duke drejtuar pa  leje drejtimi motorin tip “Lifan”. Neni 291 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në  Prokurorinë pranë Gjykatës  Shkallës  Parë Durrës, për  shtetasin K. M., vjeç 63, banues në Durrës, pasi rreth orës 18:15,  në lagjen nr 14, Durrës, u kap duke drejtuar pa  leje drejtimi motorin tip “Dayang”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Krujë, për shtetasen H. Z., vjeçe 20, banuese në Fushë Krujë, , pasi rreth orës 18:30, në fshatin Zallë, Kruje, duke drejtuar mjetin tip “Porsche”, ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar në banesën e shtetasit Xh. B., si pasojë është dëmtuar Xh. B.,  dhe pasagjerët M. Z. dhe G. Z., vjeç 61, 17 e 18, të cilët ndodhen në spital jashtë rrezikut për jetën. Neni 290 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, rreth orës 01:55, në fshatin Luz, Krujë, shtetasi O. K., vjeç 46, banues në Shkodër, duke drejtuar mjetin ka aksidentuar këmbësorin J. T., vjeç 29, i cili ndodhet spital nën kujdesin e mjekëve. Punohet për sqarimin e rrethanave te ngjarjes. Informacion paraprak.
 
Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan
 
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
 
Më datë 08.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi R. A., vjeç 23, banues Librazhd,  pasi rreth orës 12:30, në fshatin Mengël, u kap duke drejtuar në gjendje të dehur mjetin tip “Lançia”, ka dëmtuar  mjetin tip “Benz”, me drejtues shtetasin M. R., vjeç 30, banues në Elbasan. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi A. Sh., vjeç 41, banues në Kashar, Tiranë, pasi rreth orës 18:30, në Belsh, u kap duke drejtuar në gjendje të dehur mjetin tip “Golf”. Neni 291 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan, për shtetasin I. S., vjeç 25, banues në fshatin Mengël, Elbasan, pasi rreth orës 19:30, në fshatin Mengël, duke drejtuar  mjetin tip “Seat”, ka aksidentuar këmbësoret K. V., M. V., dhe A. V., vjeç 26, 25 e 1, të cilët pasi kanë marrë mjekim në spital janë larguar në banesë. Neni 290 i Kodit Penal.
 
Drejtoria Vendore e Policisë Fier
 
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier për shtetasin A. Xh., vjeç 33, banues në fshatin Dermenas, Fier, pasi ka aplikuar me të dhënat personale të falsifikuara për t’u pajisur me një dokument zyrtar. Neni 189 i Kodit Penal.  
 
Seksioni për hetimin e krimeve ndaj personit
 
Kapet i kërkuari për "Vrasje me dashje e mbetur në tentativë" i dënuar me 13 vite burgim.
Në vijim të punës për kapjen e personave të shpallur në kërkim, në bazë të informacioneve të mara  në rrugë operative dhe punës të mirëorganizuar të efektivëve të Komisariatit të Policisë Mallakastër, u bë e mundur kapja dhe ndalimi i shtetasit:
 
•F. K., 36 vjeç, banues në Fier.
Ndalimi i këtij shtetasi u bë pasi Gjykata e Kyparisssis Greqi me Vendimin datë 07.06.2017 e ka dënuar me 13 vjet burg për veprën penale "Vrasje me dashje" e mbetur në tentativë, parashikuar nga Neni 76,22 i Kodit Penal.
Shtetasi F. K. ka tentuar të vrasë një shtetas grek për motive të dobëta. 
 
Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë
 
Seksioni për trafikun e paligjshëm
 
Më  datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë Pranë  Gjykatës së  Shkallës së Parë Vlorë, për shtetasin V. D., vjeç 43, banues në  fshatin Llakatund, pasi në PKK, Port Vlorë, u kap e bllokua me cilësinë e provës materiale mjeti tip “Audi”, i cili rezulton i vjedhur, në një shtet të huaj. Neni 141/a i Kodit Penal. 
 
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
 
Më datë 08.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi A. V., vjeç 47, banues në Vlorë, pasi rreth orës 00:20, në rrethrrotullimin e “Nartës”, duke drejtuar mjetin tip “Benz”, ka përplasur motorin tip “Dayang”, me drejtues K. K., vjeç 23, banues në Nartë, ku për pasojë është aksidentuar K. K.,  i cili ndodhen në spital jashtë rrezikut për jetën. Neni 290 i Kodit Penal. 
 
Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër
 
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Shkodër, për shtetasin I. Sh., vjeç 32, banues në Tiranë, pasi rreth orës 07:00, në Koman, Shkodër, duke drejtuar mjetin tip “Iveko”, ka dalë nga rruga, për pasojë është dëmtuar vetë drejtuesi i mjetit dhe pasagjerët K. Sh., e A. L., vjeç 25 e 28, banues në Tiranë, të cilët ndodhen në spital nën kujdesin e mjekëve. Neni 290/1 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, në qytet Vau Dejës, një shtetas i paidentifikuar, duke drejtuar një motoçikletë, ka aksidentuar shtetasit me inicilale G. B., dhe M. B., vjeç 14 e 15, banues në Vau Dejës, të cilët pasi kanë marrë mjekim në spital janë larguar në banesë. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 290/1 e 273 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi R. K., vjeç 18, banues në fshatin Stajkë Vau Dejës, pasi rreth orës 20.00, në qytet Vau Dejës, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi mjetin motorin tip “Dajang”. Neni 291 i Kodit Penal. 
 
Departamenti për Sigurinë Publike
 
Rrethet Gjyqësore
 
Komisariatet e Policisë
 
Komisariati i Policisë Nr. 1
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin F. H., vjeç 34, banues në Tiranë, pasi ka kundërshtuar punonjësit e policisë. Neni 236 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin J. M., vjeç 57, banues në Tiranë, pasi rreth orës 10:30, në rrugën “Ali Demi”, ka goditur me grusht, shtetasin R. P., vjeç 63, banues në Tiranë. Neni 90 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialët në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin F. V., vjeç 28, banues në Tiranë, pasi rreth orës 15:45, në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, gjatë kontrollit fizik të mjetit tip “Saab”, i’u gjet dhe sekuestrua një stemë e policisë së rendit e cila vendoset në uniformë dhe 0.1 gr, lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Nenet 247 e 283 të Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, shtetasi F. N., vjeç 40, banues në Tiranë, kallëzon se në rrugën “Ali Shefqeti”, i kanë vjedhur matësin e ujit i cili ndodhej në murin e banesës nga pjesa e jashtme. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Nr. 2
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasit D. Zh., dhe R. H., vjeç 32 e 32, banues në Tiranë, pasi rreth orës 20:30, në bulevardin “Bajram Curri”, kanë goditur shtetasen K. T., vjeçe 24, banuese në Tiranë. Neni 89 i Kodit Penal.
 
Në vijim të komunikatës që bënë fjalë për veprën penale “Vjedhja me dhunë”, u ndalua me iniciativë shtetasi A. F., vjeç 39, banues në Tiranë. Materiale u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë. Neni 139 i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Nr. 3
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasit E. M., dhe F. D., vjeç 25 e 48, banues në Tiranë, pasi rreth orës 07:30, në rrugën “Kastrioti”, kanë ushtruar vetëgjyqësi ndaj njëri tjetrin. Nenet 277 dhe 90 të Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin Sh. S., vjeç 51, banues në Tiranë, pasi ka përndjekur, shtetasen Sh. S., vjeçe 61, banuese në Tiranë. Punohet për kapjen e Sh. S. Neni 121/a i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes për shtetasen E. P., vjeçe 33,  banuese në Tiranë, pasi bashkëshorti F. P., vjeç 38, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006. “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare.
 
Më datë 08.08.2018, në rrugën “Hajdar Hidri”, persona të paidentifikuar kanë goditur me sende të forta shtetasin A. M., vjeç 38, banues në Tiranë. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Nenet 89 e 90 të Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Nr. 4
 
Më datë 08.08.2018, në rrugën ”Kongresi Manastirit”, në banesë, është gjetur i vdekur pa shenja dhune, shtetasi J. B., vjeç 22. Nga veprimet e kryera rezultoi se vdekja ka ardhur për shkaqe aksidentale. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për vlerësim.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialët në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë për shtetasin A. V., vjeç 50, banues në Tiranë, pasi rreth orës 20:30, në fshatin Shëngjergj, ka goditur me grushte shtetasin B. S., vjeç 61, banues në Tiranë,. Neni 90 i Kodit Penal.  
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialët në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasit O. B., dhe A. A., vjeç 31 e 32, banues në Tiranë, pasi rreth orës 23:30, në rrugën “Ferit Xhajko”, kanë goditur me grushte më njëri-tjetrin. Neni 89 i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Nr. 5
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin I. D., vjeç 32, banues në Tiranë, pasi rreth orës 17:30, në Paskuqan Nr. 2, ka goditur shtetasen L. B., vjeçe 42, banuese në Tiranë. Neni 89 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialët në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin S. M., vjeç 50, banues në Kamëz, pasi rreth orës 13:00, në rrugën “Bilishti”, ka goditur me mjete të forta shtetasin P. J., vjeç 37, banues në Kamëz. Neni 89 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialët në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë dhe punohet për kapjen e shtetasit M. S., vjeç 26, banues në Tiranë, pasi rreth orës 17:00, në rrugën “Maria Logoreci”, në banesë, ka ushtruar dhunë fizike ndaj hallës D. H., vjeçe 54, banuese në Kamëz, të cilës i’u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme. Materialet u referuan pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006. “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. Neni 130/a i Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Nr. 6
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialët në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin U. M., vjeç 35, banues në Tiranë, pasi rreth orës 22:00, në bulevardin e Kasharit, u konstatua duke kryer punime ndërtimi pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Vorë
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialët në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin A. H., vjeç  53, banues në Vorë, pasi rreth orës 08:00, në qendër Vorë, ka goditur me grushte shtetasin R. H., vjeç 75, banues në Vorë. Neni 90 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi E. P., vjeç 39, banues në Vorë, pasi rreth orës 12:30, në fshatin Marqinet, në banesë, ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj vajzave të mitura E. P., E. P., dhe H. P., vjeçe 17, 15 e 14, banuese në Vorë, të cilave i’u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme. Materialet u referuan pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006. “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. Neni 130/a i Kodit Penal.   
 
Komisariati i Policisë Kavajë
 
Më datë 08.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi G. H., vjeç 21, banues në Divjakë, pasi rreth orës 10:40, në Rrogozhinë, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, motorin tip “Lifan”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Kavajë, për shtetasin B. D., vjeç 67, banues në Kavajë, pasi ka përndjekur shtetasen  J. B., vjeçe 31, banuese në Kavajë. Neni 121/a/3 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Kavajë, për shtetasin I. Rr., vjeç 32, banues në Kavajë, pasi në banesë, ka ushtruar dhunë psikologjike, ndaj bashkëshortes, shtetases E. Rr., vjeçe 29, pa arsim, pa punë. Neni 130/a i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet  në Prokurorinë pranë Gjykatës  Shkallës Parë  Durrës, për shtetasin E. B., vjeç 31, banues në Bulqizë, pasi rreth orës 13:00, në lagjen nr. 17/1s, ushtronte aktivitet të kundërligjshëm të lojërave të fatit. Më cilësinë e provës u bllokuan 6 pajisje elektronike pa leje. Neni 197 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, rreth orës 22:00, u arrestuan në flagrancë shtetasit G. B., dhe A. Xh., vjeç 37 e 43, banues në Kavajë, pasi rreth orës 16:30, në fshatin Kanaparaj, G. B., ka ushtruar dhunë fizike ndaj bashkëshortes H. B., vjeçe 36, ndërsa A. Xh., vëllai i saj, në banesë, ka ushtruar dhunë fizike ndaj G. B., (G. B., dhe H. B., i’u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme. Materialet u referuan pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006. “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. Neni 130/a i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Durrës
 
Më datë 08.08.02018, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së  menjëhershëm, për shtetasin L. M., vjeç 62, banuese në Durrës, pasi djali tij, shtetasi A.  M., vjeç 31, banues në Durrës, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj tij. Materialet i kaluan Gjykatës së Shkallës parë Durrës. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masat ndaj dhunës në marrëdhënie familjare”.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin E. L., vjeç 37, banues në Kullë, pasi rreth orës 14:30, në Kullë, po ndërtonte një objekt,  pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.02018, u plotësua kërkesë - padia për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes për shtetasen A. Rr., vjeç 20, banuese në Durrës, pasi vëllai i saj I. Rr., vjeç 25, banues në Durrës, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Shkallës parë Durrës. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006. “Për masat ndaj dhunës në marrëdhënie familjare”.
 
Më datë 08.08.02018, u plotësua kërkesë - padia për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes për shtetasen Xh. H., vjeçe 47, banuese në Durrës, pasi bashkëshorti i saj, M. H., vjeç 56, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Shkallës parë Durrës. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006. “ Për masat ndaj dhunës në marrëdhënie familjare”.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë  pranë  Gjykatës  Shkallës Parë Durrës,  për shtetasin F.  P., vjeç 32, banues ne Laç, pasi shtetasit Rr. M., vjeç 63, banues në Sukth, i ka vjedhur në magazinë, disa bidona me raki, një peshore dhe një motosharrë. Neni 134 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2017, u referuan materialet në Prokurorinë  pranë  Gjykatës  Shkallës Parë Durrës, për shtetasin A. G., vjeç 49, banues në  Durrës, pasi rreth orës 23:30, në lagjen 13 Plazh, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj shtetases B. G., vjeçe 23, banuese në Durres. Neni 130/a i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë  pranë  Gjykatës  Shkallës Parë Durrës,  për shtetasin D. K., vjeç 22, banues në Durrës, pasi rreth orës 14:00, për shkak të detyrës, ka kundërshtuar punonjësen e policisë rendit. Neni 236/1 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, rreth orës 02:30, në lagjen nr. 4, shtetasi Q. Ll., rreth 35 vjeç, banues ne Durres,  dyshohet të jetë vetëhedhur nga kati 5-të i pallatit dhe ka vdekur. Punohet për sqarimin e rrethanave te ngjarjes. Informacion paraprak.
 
Më datë 08.08.2018, rreth orës 19.50, në portin e Shëngjinit, ka marrë zjarr një skaf ku me ndërhyrjen e mjetit lundrues të S.P.K, Shëngjin, u bë e mundur fikja e zjarrit. Ka patur vetëm dëme materiale.
 
Komisariati i Policisë Krujë 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Krujë, për shtetasin B. K., vjeç 33, banues në Arrameras, pasi rreth orës 09.00, në lagjen “Kullas”, në tarracën e banesës së katit të parë, po kryente punime, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018,  u referuan materialet në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Krujë, për shtetasin N. V., vjeç 26, banues në Arrameras, pasi rreth orës 10:00, në Arrameras, në tokën e tij  në pronësi po ndërtonte një objekt, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Krujë, për shtetasin F. V., vjeç 49, banues në Arrameras, pasi rreth orës 10:00, në Arrameras, në tokën e tij në pronësi po ndërtonte një objekt,  pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018,  u referuan materialet në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Krujë, për shtetasin F. S., vjeç 55, banues në Fushë Krujë, pasi në vendin e quajtur “Fshat”, Fushë Krujë po ndërtonte një objekt, pa lejet përkatëse. Neni 199/a i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Krujë, për shtetasin A. H., vjeç 40, banues në fshatin Borizanë,  pasi me anë të  telefonit ka shqetësuar shtetasin B. H., vjeç 40, banues në Borizanë. Neni 275 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018,  u referuan materialet ne Prokurorinë pranë Gjykatës Rrethit Gjyqësor Krujë, për shtetasin  M. H., vjeç 35, banues  në Kruje, pasi  rreth orës 15:00, në lagjen nr 2, Krujë, në objektin e tij, është konstatuar se ka vjedhur energjinë elektrike. Neni 137 i Kodit Penal.
 
Më dat 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Rrethit Gjyqësor Krujë, për shtetasin M. H., vjeç 52, pasi në K.P.K, Rinas, iu gjet e u bllokua një bajonetë, me kushtet e armës  së ftohtë, pa leje. Neni 279 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, ora 03:30, në Fushë-Krujë, është tentuar të vidhet duke hapur me mjete të forta derën e jashtme të një banke të nivelit të dytë. Punohet për indentifikimin e kapjen e autorëve.Neni 22 dhe 136  i Kodit Penal
 
Komisariati i Policisë Shijak 
 
Më datë 08.08.2018, u plotësua kërkesë - padia për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes për shtetasin V. A., vjeç 59, banues në Shijak, pasi djali tij,  G. A., vjeç 21, banues në Shijak, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj tij. Materialet i kaluan Gjykatës së Shkallës parë Durrës. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006. “Për masat ndaj dhunës në marrëdhënie familjare”.
 
Më datë 08.08.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi S. S., vjeç 27, banues në Shijak, pasi rreth orës 15:00, në  Sallmone Shijak, ka ushtruar dhune fizike e psikologjike ndaj shtetases A. L., vjeçe 27, banuese në Sallmone, Shijak. Neni 130/a i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet ne Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për vlerësim për shtetasin D. K., vjeç 33, banues  në Shijak, pasi shtetasi L. D., vjeç 50, banues në Tiranë, nuk i ka paraqitur certifikatën e pronësisë se tokës.
 
Komisariati i Policisë Elbasan 
 
Më datë 08.08.2018, u arrestuan  në flagrancë shtetasit M. D. dhe E. D. vjeç 38 e 31, banues në Elbasan, pasi rreth orës 00:30, në lagjen “Shënkoll”, kanë kundërshtuar me dhunë, punonjësit të policisë së rendit publik. Neni 236/2 i Kodit Penal.
 
Në vijim të komunikatës që  bën  fjalë për veprën penale “Dhuna në familje”, u referuan materialet në  Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Elbasan, për shtetasit A. S. vjeç 25, banues në Elbasan. Neni 130/a i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasen E. T., vjeçe 32, banuese në Elbasan, pasi në banesë, bashkëshorti  E. T., vjeç 37, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Elbasan. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.
 
Komisariati i Policisë Cërrik
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Elbasan, për shtetasin S. U., vjeç 58, banues në fshatin Shkëndi Belsh, pasi në fshatin Shkëndi, u konstatua se po  ndërtonte një objekt, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, shtetasi A. P., vjeç 55, banues në Belsh, kallëzon se i është larguar nga banesa mbesa e tij shtetasja N. P., vjeçe 23. Punohet për gjetjen e saj. Materialet u referuan në  Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Elbasan.
 
Më datë 09.08.2018, në fshatin Kajan, Belsh, shtetasi P. P., vjeç 23, banues në Belsh, ka plagosur me thikë shtetasin E. H., 30 vjeç, banues në Belsh, i cili ndodhet në spital në gjendje të rëndë. Punohet për sqarimin e rrethanave te ngjarjes. Informacion paraprak. 
 
Komisariati i Policisë Librazhd
 
Më datë 08.08.2018, në fshatin Lunik Librazhd, është vjedhur magazina në pronësi të shtetasit N. G., vjeç 55, ku kanë marrë një korrëse bari dhe një motorsekë. Punohet për identifikimin e kapjen e autorit.  Neni 134 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan, për shtetasin E. P., vjeç 32, banues në  fshatin Shelcan, Elbasan, pasi me anë të mashtrimit, shtetasit A. M., vjeç 56, banues në fshatin Xhyrë, i ka marrë një sasi në euro dhe në lekë. Neni 143 i Kodit Penal.  
 
Komisariati i Policisë Gramsh
 
Më datë 08.08.2018, shtetasi F. K., vjeç 36, banues në Gramsh, kallëzon se, më datë i është larguar nga banesa bashkëshortja S. K., vjeçe 25. Punohet për gjetjen e saj. Materialet u referuan në  Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Elbasan. 
 
Komisariati i Policisë Korçë
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Korçë për shtetasin K.K, 39 vjeç, banues në Korçë, pasi dyshohet se ka shkelur vendimin e Gjykatës të Rrethit Gjyqësor Korçë ndaj bashkëshortes së tij shtetases V.K, 33 vjeçe, e cila është e pajisur me urdhër mbrojtje.Neni 321 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi I.R, 17 vjeç, si dhe u bë shpallja në kërkim e shtetasit A.T, 18 vjeç, të dy banues në Korçë, pasi dyshohet se kanë vjedhur tre steka cigare në dyqanin e shtetasit R.R., 66 vjeç.Neni 134 e 25 i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Pogradec
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Pogradec, për shtetasen K.M, 19 vjeçe, banuese në Pogradec, pasi dyshohet se për motive të dobëta, ka goditur duke i shkaktuar dëmtime të lehta, shtetasen K.Sh, 19 vjeçe, banuese në Tiranë. Neni 90 i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Berat
 
Më datë 08.08.2018, në lagjen “Uznovë”, shtetasi A. C., vjeç 32, banues në Berat, aksidentalisht,  ka rënë nga shkallët duke montuar një dritare dhe ka marrë dëmtime në dorë e trup. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës  së Shkallës së Parë Berat, për ngjarje aksidentale.
 
Më datë 08.08.2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm, për shtetasen B. T., vjeçe 65, banuese në  fshatin Arrëz, Ura Vajgurore, pasi në banesë djali, P. T., vjeç 34,  ushtron dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Berat. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.   
 
Komisariati i Policisë Fier 
 
Më datë 08.8.2018, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm, për shtetasen E. M., vjeçe 34, banuese në Fier, pasi ish bashkëshorti D. Muçaj., vjeç 43, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Shkallës së Parë Fier. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier, për shtetasin A. L., vjeç 38, banues në fshatin Arapaj, Roskovec, pasi rreth orës 10:00, në në banesë, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj bashkëshortes M. L., vjeçe 17, e cila është me urdhër mbrojtje nga Gjykata e Shkallës së Parë Fier. Neni 321/2 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier, për shtetasin E. G., vjeç 35, banues në Tiranë, pasi nëpërmjet telefonit, ka shqetësuar shtetasin A. B., vjeç 32, banues në Fier. Neni 275 i Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Lushnjë  
 
Në vijim të komunikatës që bën fjalë për plagosjen e lehtë të shtetasve F. K. dhe A. K. u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Lushnjë, për shtetasit në kërkim policor A. K., I. K., dhe S. K., vjeç 44, 47 e 25, banues në fshatin Gradishtë Lushnjë. Nenet 88 e 25 të Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Vlorë 
 
Më datë 06.08.2018, gjatë natës, në lagjen “24 Maji”, është konstatuar e vjedhur, banesa e shtetasit L. Gj., vjeç 41. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë e pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë, për shtetasin A. B., vjeç 49, banues në Vlorë, pasi në lagjen “1 Maji”, ka goditur me hekur shtetasin Q. D., vjeç 73, banues në Vlorë. Neni 89 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, shtetasi A. M., vjeç 32, banues në Vlorë, kallëzon se nuk është paguar për disa muaj për punën e bërë nga firma ku punon “. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë. Neni 143 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u ndalua shtetasi në kërkim A. Xh., vjeç  53, banues në fshatin Nartë pasi Gjykata e Shkallës së Parë Vlorë, e ka dënuar me 20 ditë burg, për veprën penale "Drejtimi i automjeteve në mënyrë të pa rregullt". Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë e Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë, pasi në fshatin Shkozë është vjedhur transformatori elektrik që furnizon me energji pompat vaditëse të fshatit Shkozë. Neni 134 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, në lagjen ”15 Tetori", është qëlluar në ajër me armë gjahu. Punohet për sqarimin e rrethanave të ngjarjes identifikimin dhe kapjen e autorit. Informacion paraprak.
 
Më datë 09.08.2018, në lagjen "1 Maji", është djegur mjeti tip “Smart Mikro”, në pronësi të shtetases E. I., ku ka dëme materiale. Paraprakisht dyshohet nga ndonjë shkendijë elektrike. Punohet për sqarimin e rrethanave te ngjarjes. Informacion paraprak.
 
Më datë 08.08.2018, në lagjen “Uji i Ftohtë”, është dëmtuar aksidentalisht në këmbë shtetasi Q.Ç., 5 vjeç,  jashtë rrezikut për jetën. Neni 89 Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Himarë 
 
Më datë 08.08.2018, në fshatin Borsh, është vjedhur banesa e shtetasit A. Q., vjeç 71, banues në fshatin Borsh. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, në fshatin Dhërmi, është vjedhur banesa e shtetases L. F., vjeçe 72, banuese në Dhërmi,. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.
 
 
Komisariati i Policisë Sarandë
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Sarandë, për shtetasin V. P., vjeç 54, banues në Ksamil. Neni 108 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Sarandë, për shtetasin F. Gj., vjeç 47, banues në Ksamil, pasi në Ksamil, ka vendosur shazllone dhe çadra plazhi, pa leje. Neni 200 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet  në Prokurorinë pranë Gjykatës  së Shkallës së Parë Sarandë, për shtetasin A. D., vjeç 25, banues në Ksamil, pasi rreth orës 14.30, në  Ksamil, ka goditur me me mjete të forta shtetasin M. O., vjeç 18, banues në  Ksamil. Neni 90 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Sarandë, për  shtetasin S. I., vjeç 32, banues në Gjashtë  Sarandë, pasi në lokal, me anë të muzikës, ka prishur rendin e qetësinë publike. Neni 274  i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Gjirokastër
 
Më datë 08.08.2018, u  referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Gjirokastër, për shtetasin V. T., vjeç 34, banuese në Gjirokastër, pasi në banesë, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj vajzës K. T., vjeçe  17, të cilës iu plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm. Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Gjirokastër. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare. Neni 277 i Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Tepelenë
 
Në vijim të komunikatës  që bënë fjalë për veprën penale “Kultivimi i bimëve narkotike”, më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Gjirokastër, për shtetasit  Sh. H., I. R., A. K., dhe K. M., vjeç 53, 53, 44 dhe 76. Nenet 284 e 300 të Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Përmet
 
Nga Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Gjirokastër u bë ndalimi i shtetasit në kërkim:
- F. Zh., 42 vjeç, banues në Gjirokastër.
Ndalimi i këtij shtetasi u bë pasi Gjykata e Shkallës së Parë Përmet me nr.vendimi 54/22-2016-38, datë 14.12.2016, e ka dënuar me 6 vjet burgim për veprën penale “Kultivim i bimëve narkotike e kryer në bashkëpunim”.
Materialet i kaluan Prokurorisë Pranë Gjykatës Shkallës Parë Përmet për veprime të mëtejshme, neni  284/2, i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Lezhë 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet  në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Lezhë, për shtetasin G. H., vjeç 37, banues në Milot, Kurbin, pasi rreth orës 11:45, në vendin e quajtur “Ura e Zogut”, në lumin Mat, u kap nga shërbimet e policisë duke peshkuar në mënyrë të paligjshme. Neni 204 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, në afërsi të Portit Shengjin, në det, është djegur një skaf në pronësi të  shtetasit N. T., vjeç 52, banues në fshatin Merçi Lezhë. Nga veprimet e kryera rezultoi, se zjarri ka rënë si pasojë e një shkendie elektrike në kroskotin e tij. Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Lezhë si ngjarje aksidentale. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë për shtetasin P. M.,  vjeç 61, banues në Shëngjin, pasi ka kundërshtuar urdhrin e mbrojtjes të Gjykatës se Rrethit Lezhë, ndaj bashkëshortes A. M., vjeçe 48, banuese në Shëngjin. Neni 320 i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Kurbin
 
Më datë 08.08.2018, shtetasi J. B., vjeç 58, banues në Mamurras, Kurbin, kallëzon djali i tij J. B., vjeç 32, banues në Mamurras, është larguar nga banesa. Punohet për gjetjen e tij. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Kurbin. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Kurbin, dhe punohet për kapjen e shtetasit F. M., vjeç 32, banues në Fushë-Mamurras, pasi rreth orës 18:10, në fshatin Fushë-Mamurras, me mjetin tip “Ford”, ka dëmtuar portën e oborrit të shtetasve B. L., dhe V. L., vjeç 41 e 53. Neni 150 i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Shkodër
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Shkodër, për shtetasin Gj. L., vjeç 51, banues në Shkodër, pasi në lagjen “Guerile”, ka ndërtuar një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Shkodër, për shtetasin L. M., vjeç 58, banues në fshatin Hoti Ri, pasi rreth orës 12.30, në banesë, punonjësit e kompanisë OSHEE,  kanë konstatuar lidhje të paligjshme të energjisë elektrike. Neni 137 i Kodit Penal.
 
Më  datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Shkodër, për shtetasin T. P. , vjeç 54 , banues në fshatin Dobrac, pasi rreth orës 13.00, në banesë, punonjësit e kompanisë OSHEE,  kanë konstatuar lidhje të paligjshme të energjisë elektrike. Neni 137 i Kodit Penal.
 
Më  datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Shkodër, për shtetasin D. K., vjeç 40 , banues në fshatin Gruda Re, pasi rreth orës 14.00, në banesë, punonjësit e kompanisë OSHEE,  kanë konstatuar lidhje të paligjshme të energjisë elektrike. Neni 137 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Shkodër, për shtetasin D. H., vjeç 29, pasi në Velipojë, ju gjet e bllokua në cilësinë e provës materiale 1 gr lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283/1 i Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Malësi e Madhe
 
Më datë 08.08.2018, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasen Sh. B., vjeçe 25, banuese në fshatin Kamicë, pasi bashkëjetuesi B. C., vjeç 38, ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Shkallës së Parë Shkodër. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Shkodër, për shtetasin  P. N., vjeç 20, banues në fshatin Bratosh, Malsia Madhe, pasi rreth orës 14.00, në fshatin Bratosh, ka goditur me sende të forta shtetasin A. N., vjeç 28, banues në fshatin Bratosh. Neni 89 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, në fshatin Dukë, në mjetin tip “Benz”, në pronësi të shtetasit A. M., vjeç 48, ka rënë zjarr dhe ka pasur dëme materiale. Paraprakisht dyshohet për shkaqe aksidentale. Punohet për sqarimin e rrethanave të ngjarjes. Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Shkodër. Neni 151 i Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Tropojë
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tropojë, për shtetasin D. D., vjeç 53, banues në qytetin “Bajram Curri”, Tropojë, pasi në lagjen “Dardania”, në afërsi të lokalit të tij, është konstatuar një ndërtim pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Bulqizë
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatë së Shkallës së Parë Dibër, për shtetasin E. S.,  vjeç 62, banues në Ostren i Madh, pasi rreth orës 18.30, në pronën e tij, punonjësit e kompanisë OSHEE, kanë konstatuar lidhje të paligjshme të energjisë elektrike. Neni 137/1 i Kodit Penal. 
 
Më date 08.08.2018, në fshatin Ostren i Madh, në banesë, është vetëhelmuar me ilaç insektesh shtetësia L. T., vjeçe 44,  e cila ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve. Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Dibër, për ngjarje aksidentale.
 
Komisariati i Policisë Mat
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Mat, për shtetasin Sh. M., vjeç 24, banues në Bejnë, Klos,  pasi rreth orës 16.30, në fshatin Bejnë, për motive pronësie, ka goditur me sende të forta shtetasin N. A., vjeç 55, banues në fshatin Benjë. Neni 89 i Kodit Penal.
 
VI. DEPARTAMENTI PER KUFIRIN DHE MIGRACIONIN
 
Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë
 
Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Rinas
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në ngarkim të shtetasit V. S., vjeç 27, banues në Dibër, pasi ka kaluar kufirin në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në ngarkim të shtetasit R.  T., vjeç 21, banues në Dibër, pasi ka kaluar kufirin në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në ngarkim të shtetasit R. P., vjeç 25, banues në Tiranë, pasi ka kaluar kufirin në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018në P.K.K, Rinas, u ekstradua nga Republika Shqipërisë  dhe iu dorëzua oficereve Hollandezë, shtetasi i huaj, në kërkim ndërkombëtar N. R., vjeç 68, pasi Gjykata Amsterdam, Holandë, e ka dënuar 12 vjet burg për veprën penale, “Eksportim dhe transportim të lëndëve narkotike.".
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në ngarkim të shtetasit M. L., vjeç 27, banues në Durrës, pasi ka kaluar kufirin në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në ngarkim të shtetasit A. C., vjeç 27, banues në Tirane, pasi ka kaluar kufirin në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në ngarkim të shtetasit A. M., vjeç 26, banues Librazhd, pasi ka kaluar kufirin në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal. 
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në ngarkim të shtetasit S.T., vjeç 25, banues Kukës, pasi ka kaluar kufirin në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal. 
 
Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Korçë
 
Më datë 08.08.2018, në dalje të Pikës së Kalimit Kufitar të Kapshticës, u ndalua shtetasi në kërkim A.S, 32 vjeç, banues në Tiranë, pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë e ka dënuar këtë shtetas me 2 muaj burg për veprën penale “Drejtimi i mjetit në mënyrë të parregullt” parashikuar nga neni 291 i Kodit Penal. Veprimet e mëtejshme i ndjek DVP-Tiranë.
 
Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Shkodër
 
Më datë 08.08.2018, në PKK, Muriqan, në hyrje u kap shtetësia në kërkim Zh. Q., vjeçe 35, banuese në Elbasan, pasi është larguar nga banesa duke marrë me vete dhe 2 fëmijët e mitur. Veprimet e mëtejshme procedurale do të kryen nga DVP Elbasan.  
 
Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Kukës
 
Më datë 08.08.2018, në P.K.K, Qafë Morinë, në dalje, u kap shtetasi në kërkim  G.   M., vjeç 32, banues në Tiranë. Nenet 79, 22, 25 e 278 të Kodit Penal. Veprimet e mëtejshme procedurale do të kryen nga DVP Tiranë.
 
Më datë 08.08.2018, në S P K M Morinë, u bllokua dhe u dërgua në banesë pas përfundimit të veprimeve  shtetasja A. L., vjeçe 19, banuese në Tiranë, e shpallur në kërkim  nga DVP Tiranë për largim nga banesa. .
 

Arkiva

Tetor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4