Informacion mbi ngjarjet, arrestimet, ndalimet dhe procedimet në 24 orët e fundit 10 Gusht 2018

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit01drejtoria new
 
Departamenti i Policisë Kriminale
 
Drejtoritë Vendore të Policisë
 
Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë
 
Seksioni për trafikun e paligjshëm
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasin A. M., vjeç 34, banues në Tiranë, pasi motori tip “Yamaha T-Max”në përdorim prej tij, rezulton i vjedhur në një shtet të huaj. Me cilësinë e provës materiale u bllokua motorri. Nenet 190 e 141/a të Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin A. M., vjeç 27, banues në Librazhd, pasi në PKK Morinë, ka kaluar kufirin shtetëror në mënyrë të paligjshëm. Neni 297 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin A. C., vjeç 27, banues në Tiranë, pasi pasi në PKK Morinë, ka kaluar kufirin shtetëror në mënyrë të paligjshëm. Neni 297 i Kodit Penal.
 
Seksioni për krimin ekonomik e financiar
 
Më datë 09.08.2018, në Kodër Kamëz, Tiranë, në banesë, u kap shtetasi në kërkim A. T., vjeç 37, banues në Tiranë, pasi Gjykata e Apelit Tiranë, e ka dënuar me 8 muaj burg, për veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve”. Neni 186/1 i Kodit Penal.
 
Komisariati Rajonal i Policisë Rrugore
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi E. M., vjeç 29, banues në Tiranë, pasi rreth orës 21:00, u kap duke drejtuar në gjendje të dehur, mjetin tip “Ford”. Neni 291 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u ndalua shtetasi në kërkim, A. S., vjeç 32, banues në Tiranë, pasi Gjykata e Apelit Tiranë, e ka dënuar me 2 muaj burg, për veprën penale “Drejtimi i automjeteve në mënyrë të parregullt”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi A. H., vjeç 24, banues në Tiranë, pasi rreth orës 08:00, në rrugën “Aleksandër Moisiu”, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi mjetin tip “Audi”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasin R. M., vjeç 60, banues në Tiranë, pasi rreth orës 17:20, në rrugën “Kastriotët”, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi motorin tip “Yinxiang”. Neni 291 i Kodit Penal.
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin A. D., vjeç 21, banues në Tiranë, pasi rreth orës 18:20, në rrugën “Kastriotët”, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi motorin tip “Lifan”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin M. V., vjeç 47, banues në Tiranë, pasi rreth orës 15:00, në rrugën Tiranë-Elbasan, duke drejtuar kamionin tip “Benz” është përplasur me mjetin tip “Nissan”, me drejtuese A. K., vjeçe 28, banuese në Drizë Gramsh, ku për pasojë janë dëmtuar drejtuesja dhe pasagjerja, shtetasia F. Sh., vjeçe 29, banuese Tiranë, të cilat pas mjekimit në spital u larguan në banesë. Neni 290 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, rreth orës 22:45, u arrestua në flagrancë shtetasi F.H., vjeç 29.04.1977, banues në Tiranë, pasi rreth orës 20:00, në rrugën “Bulevardi Blu”, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, motorin tip “Lifan”, pa targë. Neni 291 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi E. N., vjeç 25, banues në Tiranë, pasi rreth orës 19:15, në bulevardin “Zhan D’Ark”, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, motorin tip “Yinxiang”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Drejtoria Vendore e Policisë Durrës
 
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet  në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin R. D., vjeç 37, banues në Prezë, Tiranë,  pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin V. K., vjeç 61, banues në Shkodër, pasi në P K K Port,  Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar.Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin M. T., vjeç 28, banues në Kavajë,  pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin E. P., vjeç 37, banues në Shkodër,  pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin F. E., vjeç 34, banues në Kavajë,  pasi në P K K Port,  Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Durrës, për shtetasin  B. P., vjeç 34, banues në Synej, Kavajë,  pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin K. P., vjeç 47, banues në  Kavajë,  pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin A. M., vjeç 29, banues në Berat,  pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin G. J., vjeç 41, banues në Fier,  pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Durrës, për shtetasin M. B., vjeç 24, banues në Kavajë,  pasi në P K K Port, Durrës, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet  në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin P. A., vjeç 34, banues në Vlorë,  pasi në P K K Port, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin  E. P., vjeç 31, banues në Lezhë,  pasi në P K K Port, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin E.  K., vjeç 33, banues në Durrës,  pasi në P K K Port, ka përdorur një dokument makine të falsifikuar. Neni 184 i Kodit Penal.
 
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë  Krujë, për shtetasin O. K., vjeç 47, banues në Tiranë, pasi në fshatin Luz, Krujë, duke drejtuar mjetin tip “Toyota”,  ka aksidentuar shtetasin J. T., vjeç 29, banues në fshatin Nikël, Krujë, i cili ndodhet në spital, jashtë rreziku për jetën. Neni 290 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Durrës, për  shtetasin N. Gj., vjeç 15, banues në Durrës, pasi rreth orës 09:30, në lagjen nr. 18, u kap duke drejtuar pa  leje drejtimi, motorin tip   “Xinxiang”. Neni 291 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës  Shkallës së Parë Durrës, për  shtetasin E. F., vjeç 17, banues në Durrës, pasi rreth orës 17:30,  në lagjen nr. 14, u kap duke drejtuar pa  leje drejtimi motorin tip “Lifan”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në  Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës Parë Durrës, për  shtetasin Xh. H., vjeç 18, banues në Durrës, pasi rreth orës 17:00,  në lagjen nr. 17, Durrës, u kap duke drejtuar pa  leje drejtimi, motoçikletën “Lonxian”. Neni 291 i  Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës Parë Durrës, për shtetasin F. K., vjeç 49, banues në Durrës, pasi rreth orës 17:30, në lagjen nr. 17, Durrës, u kap duke drejtuar pa  leje drejtimi, motoçikletën tip “Lifan”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan
 
Seksioni për hetimin e krimeve ndaj personit
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi P. P., vjeç 23, banues në Belsh, pasi në fshatin Kajan, në një lokal, ka tentuar të vrasë me thikë, shtetasin R. H., vjeç 29, banues në Kajan, i cili ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve. Me cilësinë e provës materiale u bllokua thika. Nenet 76, 22 dhe 279 të Kodit Penal.
 
Drejtoria Vendore e Policisë Korçë 
 
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi G.Ç, 38 vjeç, banues në Barç-Korçë, pasi në unazën e qytetit Korçë, u kap duke drejtuar mjetin tip “Nissan”, në gjendje të dehur. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë
 
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Vlorë, për shtetasit V. A., dhe E. P., vjeç 39 e 34, banues në Vlorë, pasi në lagjen “Uji i Ftohtë”, në apartamentin e shtetasit L. D., vjeç 50, kanë rilidhur energjinë elektrike pa urdhër pune. Nenet 137 e 248 të Kodit Penal.   
 
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi E. B., vjeç 34, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Butrinti”, në Sarandë, duke drejtuar në gjendje të dehur, motoçikletën tip “Aprilla”, ka dalë nga rruga, për pasojë, është dëmtuar e ndodhet në spital, jashtë rrezikut për jetën. Neni 291 i Kodit Penal. 
 
Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë
 
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi Gj. B., vjeç 57, banues në Balldre, Lezhë, pasi në aksin rrugorë Shëngjin-Lezhë, duke drejtuar në gjendje të dehur, mjetin tip “Benz” ka përplasur mjetin tip “BMV”, me drejtuese shtetasen E. G., ku ka patur vetëm dëme materiale. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018. u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Lezhë. për shtetasin F. T., vjeç 17, banues në Mërqi, Lezhë, pasi rreth orës 13:30, në Lezhë, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, mjetin tip “BMV”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër
 
Seksioni për narkotikët
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi S. D., vjeç 23, pasi rreth orës 16:00, në P K K Hani Hotit, në mjet ju gjet e bllokua në cilësinë e provës materiale 67.2 gramë, lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Shkodër. Neni 283 i Kodit Penal.
 
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Shkodër, për shtetasin E. B., vjeç 74, banuese në fshatin Vrith, Malësi e Madhe, pasi në Razmë, në lokal, ushtron aktivitet të parregjistruar në organet tatimore. Neni 180 i Kodit Penal. 
 
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
 
Në vijim të komunikatës u arrestua shtetasi Rr. V., vjeç 36, banues në fshatin Hajmel. Nenet 290/1, 291 dhe 273 të Kodit Penal.   
 
Drejtoria Vendore e Policisë Kukës
 
Seksioni për trafikun e paligjshëm
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Kukës, për shtetasit H. M., dhe M. V., vjeç 28 e 31, banues në fshatin Pakisht, pasi kanë kaluar kufirin në mënyrë të paligjshëm. Neni 297 i Kodit Penal.  
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Kukës, për shtetasit K. D., dhe Gj. D., vjeç 56 e 25, banues në Kurbin, pasi në aksin rrugor Has-Kukës, u kap duke kryer transport me mjetin tip “Benz” fugon, disa bagëti pa faturë për shoqërimin e mallit. Neni 180 i Kodit Penal.
 
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Kukës, për shtetasin S. Q., vjeç 45, pasi  rreth orës 16:00, në aksin rrugor Kukës-Bicaj, është përfshirë në një aksident me dëme materiale. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Departamenti për Sigurinë Publike
 
Rrethet Gjyqësore
 
Komisariatet e Policisë
 
Komisariati i Policisë Nr. 1
 
Më datë 08.08.2018, u ndalua shtetasi në kërkim M. I., vjeç 28, banues në Tiranë, pasi  Gjykata e Apelit Tiranë, e ka dënuar 2 muaj burg, për veprën penale “Dhuna në familje”. Neni 130/a/1 i Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Tiranë, dhe po punohet për identifikimin e plotë të shtetasit R. M., banues në Vlorë, për veprën penale bazuar në nenin 108/a të Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasin N. Z., vjeç 58, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Pasho Hysa”, në banesë, u kap duke kryer punime pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin K. K., vjeç 56, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Shefqet Ndroqi”, pranë banesës, u kap duke ndërtuar dy kollona betoni pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi B. M., vjeç 61, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Dhimitër Kamarda”, në banesë, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj vajzës, shtetases O. M., vjeçe 19. Neni 130/a i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Nr. 2
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi Xh. Z., vjeç 26, banues në Tiranë pasi në rrugën e "Kavajës", gjatë kontrollit fizik, ju gjet e bllokua në cilësinë e provës materiale, 1.8 gr lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin Y. D., vjeç 41, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Liman Kaba”, për shkak të detyrës, ka kanosur dhe kundërshtuar punonjësin e policisë të rendit publik. Nenet 84 e 242 të Kodit Penal.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasin K. M., vjeç 28, banues në Durrës, pasi në rrugën e “Kavajës”, në banesë, u kap duke kryer punime pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasin E. A., vjeç 35, banues në Tiranë, pasi rreth orës 13:30, tek “Kodra e Diellit”, gjatë kontrollit në mjetin tip “Benz”, ju gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale një shkop bejzbolli metalik. Neni 279 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin V. L., vjeç 53, banues në Tiranë, pasi vazhdimishtë ka ushtruar shunë fizike dhe psikologjike ndaj bashkëshortes E. L., vjeçe 40, banuese në Tiranë, të cilës i’u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhërit të mbrojtjes së menjëherëshme. Materialet u referuan pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë. Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006. “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. Neni 130/a i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasen M. B., vjeçe 33, banuese në Durrës, pasi rreth orës 13:15, në rrugën “Brigada 8”, në lokalin që ka në përdorim, u kap duke kryer punime ndërtimi pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin A. S., vjeç 41, banues në Tiranë, pasi rreth orës 19:30, në rrugën e “Kavajës”, me vetëgjyqësi, ka penguar shtetasin E. K., vjeç 48, banues në Fier, të marrë paisjet spitalore të cilat i ka fituar me tender. Neni 277 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin E. P., vjeç 20, banues në Tiranë, pasi rreth orës 16:00, në bulevardin “Gjergj Fishta”, ka kanosur me fjalë shtetasin Y. H., vjeç 63, banues në Tiranë. Neni 84 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, në rrugën “Gjin Bue Shpata”, është vjedhur mjeti tip “Nisan”, pronë e shtetases E. Th., vjeçe 29, banuese në Tiranë , i cili më pas është gjetur i braktisur në rrugën “Njazi Meka”. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë. Neni 134 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasen S. K., vjeçe 44, banuese në Tiranë, pasi rreth orës 14:00, në bulevardin “Baram Curri”, në tarracën e pallatit u konstatua duke kryer punime ndërtimi pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Nr. 3
 
Më datë 09.08.2018, në bulevardin “Zogu I”, në marketin në pronësi të shtetasit O. A., vjeç 26, banues në Tiranë, kanë vjedhur disa steka cigaresh. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.  
 
Më datë 09.08.2018, në spital ka vdekur shtetasi E. K., vjeç 54, banues në Tiranë. Paraprakisht dyshohet për shkaqe natyrale. Pritet akti i IML-së, për të përcaktuar shkakun e vdekjes. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë.
 
Komisariati i Policisë Nr. 4
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasin e mitur me iniciale Xh. Xh., vjeç 15, banues në Tiranë, pasi rreth orës 09:10, në rrugën e “Dibrës”, ka tentuar t’i vjedhë portofolin, shtetasit Y. I., vjeç 46, banues në Tiranë. Nenet 134 e 22 të Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasin E. Ç., vjeç 36, banues në Tiranë, pasi rreth orës 21:00, në rrugën “Beqir Rusi”, ka goditur me sende të forta, shtetasin J. Gj., vjeç 31, banues në Tiranë. Neni 89 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasen M. C., vjeçe 25, banuese në Tiranë, pasi babai, shtetasi B. C., vjeç 51, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. 
 
Më datë 09.08.2018, u arrestuan në flagrancë shtetasit B. Ç., dhe A. Ç., vjeç 51 e 17, banues në Tiranë, pasi rreth orës 23:30, në rrugën “Abedin Çiçi”, në banesë, kanë ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj , shtetases M. C., vjeçe 25, të cilës ju plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm. Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. Neni 130/a i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi O. M., vjeç 29, banues në Tiranë, pasi ka përndjekur shtetasen B. N., vjeçe 38, banuese në Tiranë. Neni 121/a i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Nr. 5
 
Në vijim të komunikatës që bënë fjalë për veprën penale “Dhuna në familje”, më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasin në kërkim, M. S., vjeç 25, banues në Tiranë. Neni 130/a i Kodit Penal.   
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë dhe punohet për shoqërimin e shtetasit A. L., vjeç 31, banues në Kamëz, pasi në “Bulevardi Blu”, dyshohet se ka vjedhur banesën e shtetases A. F., vjeçe 32, banuese në Kamëz. Neni 134 i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Nr. 6
 
Në vijim të komunikatës e cila bën fjalë për largimin nga banesa të shtetases A. L., kjo shtetase u kap dhe ju dorëzua familjarëve dhe deklaron se është larguar me dëshirën e saj. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë.
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për shtetasin K. D., vjeç 74, banues në Tiranë, pasi në banesë, ka ushtruar dhunë fizike ndaj bashkëshortes L. D., vjeçe 71. Neni 130/a i Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Vorë
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasin S. D., vjeç 46, banues në fshatin Prezë, pasi në banesë, u kap duke kryer punime ndërtimi pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Kavajë
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi E. Sh., dhe u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Kavajë, për shtetasit L. Sh., dhe M. M., vjeç 21, 22 e 31, banues në Tiranë, pasi rreth orës 00:30, në Golem, kanë goditur me sende të forta njëri-tjetrin, ndërsa E. Sh.,  nga kontrolli fizik, ju bllokua me cilësinë e provës materiale 1 thikë. Nenet 89 e 279 të Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, gjatë natës, në Rrogozhinë, kanë vjedhur banesën e shtetasit T. Q., vjeç 50. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u arrestua në flagrancë shtetasi A. H., vjeç 47, banues në fshatin Luz i Vogël, pasi kontrollit të ushtruar në banesë ju gjetën dhe bllokuan në cilësinë e provës materiale 6.77 kg lëndë e dyshuar narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283 i Kodit Penal.   
 
Komisariati i Policisë Durrës
 
Më datë 09.10.2018, gjatë natës, në fshatin Shkallnur, është vjedhur mjeti tip “Benz”, në pronësi të shtetasit S. B., vjeç 36, banues në Shijak. Punohet për identifikimin e kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.02018, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes të menjëhershme, për shtetasen Sh. M., vjeçe 62, banuese në Durrës, pasi bashkëshorti, L. B., vjeç 62, banues në Durrës, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj  ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Shkallës parë Durrës. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masat ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.
 
Më datë 09.08.23018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin L. M., vjeç 62, banues në Durrës, pasi rreth orës 06:30, në banesë ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj bashkëshortes, shtetases Sh. M., vjeçe 60. Neni 130/a i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, në spital ka vdekur shtetësia S. N., vjeçe 61, banuese në Durrës. Nga veprimet e kryera rezultoi se vdekja ka ardhur nga shkaqe natyrale. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së  Parë Durrës.
 
Më datë 09.08.2018, në lagjen nr. 4, në banesë, shtetasi Q. L., vjeç 37, është vetëhedhur nga kati i 5-të dhe ka gjetur vdekjen. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së  Parë Durrës. Neni 99 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin K. N., vjeç 51, banues në Durrës, pasi rreth orës 10:50,  po ndërtonte një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin Y. Q., vjeç 72, banues në Durrës, pasi po ndërtonte një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin V. R., vjeç 48, banues në Durrës, pasi rreth orës 10:30, po ndërtonte një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, për shtetasin I. Q., vjeç 29, banues në Durrës, pasi rreth orës 12:30, po ndërtonte një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, shtetasi H. B., vjeç 43, banues në lagjen 15, ka bërë kallëzim se i është larguar nga banesa djali tij, shtetasi N. B., vjeç 18. Punohet për gjetjen e tij. Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës parë Durrës.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasen E. H., vjeçe 44, banuese në Shkallnur, pasi në lagjen nr. 13, Durrës, në objektin e tij, nga punonjësit e OSHEE, është konstatuar lidhje e paligjshme e  energjisë elektrike. Neni 137 i Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Krujë 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Krujë, për shtetasin S. D., vjeç 53, banues në Krujë, pasi rreth orës 10:30, në fshatin Krastë, tek “Gryka e vajës”, u kap duke ndërtuar një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.02018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes për shtetasen F. Xh., vjeçe 49, banuese në Krujë, pasi  bashkëshorti, shtetasi B. Xh., vjeç 49, banues në Krujë, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj  ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Shkallës parë Krujë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006. “Për masat ndaj dhunës në marrëdhënie familjare”. 
 
Më datë 09.08.2018, nga kontrolli i territorit në fshatin Mafsheq-Shqezë, janë gjetur dhe janë asgjësuar bimë narkotike të llojit Cannabis Sativa. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 284 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës Parë  Krujë, për shtetasit I. F., K. F., dhe D. F., vjeç 20, 35 e 47, banues në Thumanë, pasi rreth orës 17:00, në Thumanë, kanë goditur me grushte shtetasin J. D., vjeç 53, banues në Thumanë. Neni  90 i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Shijak 
 
Më datë 09.08.02018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes, për shtetasin A. L., vjeçe 27, banuese në fshatin Sallmone, pasi bashkëjetuesi, shtetasi S. S., vjeç 27, banues në Sallmone, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike   ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Durrës. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhënie familjare”.
 
Komisariati i Policisë Elbasan 
 
Më datë 09.08.2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasen S. D., vjeçe 31, banuese në Elbasan, pasi bashkëshorti, shtetasi N. D., vjeç 33, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Elbasan. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet  në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Elbasan, për shtetasin D. D., vjeç 36, banues në Elbasan, pasi rreth orës 17:00, në lagjen “Beqir Dardha”, gjatë shoqërimit, ka kundërshtuar punonjësit e policisë së rendit, shtetasit E. H., dhe B. D., vjeç 33 e 25, banues në Elbasan. Neni 236/1 i Kodit Penal.
 
Më datë 10.08.2018, në lagjen “Brigada 17 Sulmuese”, Elbasan, ka rënë zjarr dhe është djegur pjesërisht mjeti tip “Benz”, në pronësi të shtetasit V. B., vjeç 59, të cilin e kishte parkuar para banesës. Punohet për përcaktimin e shkakut të rënies së zjarrit. Informacion paraprak.
 
Komisariati i Policisë Cërrik
 
Më datë 09.08.2018, gjatë natës, kanë vjedhur kioskën e shtetasit A. A., vjeç 30, banues në Cërrik, ku kanë marrë disa paketa cigaresh. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Elbasan, për shtetasit F. A., dhe M. A., vjeç 24 e 25, banues në Cërrik, pasi rreth orës 11:00, në Cërrik, në bashkëpunim, kanë goditur me grushte, shtetasin D. B., vjeç 25, banues në Elbasan. Nenet 89 e 25 të Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, në  Cerrik, gjatë një konflikti në një lokal, janë dëmtuar me sende të forta shtetasit S. H., dhe L. A., vjeç 22 e 26, banues në Cërrik, të cilët ndodhen në spitalin kirurgjik Elbasan, jashtë rrezikut për jetën. Punohet për zbardhjen e ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorit. Informacion paraprak.
 
Komisariati i Policisë Librazhd
 
Më datë 09.08.2018, në fshatin Karkavec, shtetasi E. V., vjeç 23, banues në këtë fshat, duke shkuar për në banesë, në gjendje të dehur, është aksidentuar dhe ndodhet në spital jashtë rreziku për jetën. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Elbasan, për ngjarje aksidentale.
 
Më datë 09.08.2018, në fshatin Katjel, Prrenjas, është vjedhur banesa e shtetasit A. K., vjeç  50. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës  Parë Elbasan. Neni 134 i Kodit Penal.  
 
Më datë 09.08.2018, në fshatin Vehçan, është vjedhur banesa e shtetasit A. M., vjeç 45. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës  Parë Elbasan. Neni 134 i Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Korçë
 
Më datë 09.08.2018, gjatë natës, në lagjen nr 18 Korçë, është vjedhur me thyerje banesa e shtetases I.K, 52 vjeçe, ku kanë marrë disa orendi shtëpiake. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Korçë për shtetasen B.Z, 46 vjeçe, banuese në Korçë, bazuar në nenin 124/b të Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Kolonjë
 
Më date 09.08.2018 u arrestua në flagrancë shtetasi O.E, 33 vjeç, banues në Leskovik, pasi dyshohet se ky shtetas ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj nënës së tij, shtetases Zh.E, 65 vjeçe.Neni 130/a i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Maliq
 
Më datë 08.08.2018, në fshatin Drithas-Maliq, është tentuar të vidhet banesa e shtetases D.M, 47 vjeçe.Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit.Nenet 134 dhe 22 të Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Kuçovë
 
Më datë 09.08.2018, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen R. S., vjeçe 41, banuese në Kuçovë, pasi rreth orës 22:30, bashkëjetuesi, R. G., vjeç 39, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj dhe fëmijëve. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Berat. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006. “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.
 
Komisariati i Policisë Fier 
 
Më datë 09.08.2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasen L. B., vjeçe 24, banuese në Fier, pasi babai, shtetasi S. B., vjeç 49, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Fier. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.  
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Fier, për shtetasin M. R., vjeç 25, banues në Elbasan, pasi në lagjen “16 Prilli”, nga kontrolli fizik ju gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale 1.5 gr. lëndë narkotike e llojit Cannabis Sattiva. Neni 283 i Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Lushnjë  
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Lushnjë, për shtetasit T. P., dhe L. P., vjeç 60 e 30, banues në fshatin Barbullinjë, pasi rreth orës 12:00, në fshatin Koçaj, kanë kanosur në banesë, shtetasin R. M., vjeç 63. Nenet 84, 112 e 25 të Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Lushnjë, për shtetasin A. D., vjeç 43, banues në fshatin Dushk Sektor, pasi rreth orës 15:00, në banesë, ka ushtruar dhunë fizike ndaj vëllait, shtetasit A. D., vjeç 36. Neni 130/a i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Vlorë 
 
Plagos me thikë gjatë një konflikti 30 vjeçarin, falë reagimit në kohë të Policisë arrestohet në flagrancë autori. Më datë 09.08.2018, në lagjen “Pavarsia 2”, shtetasi P.S., 59 vjeç,  pas një konflikti të çastit ka plagosur me mjet prerës, thikë, shtetasin E.B., 30 vjeç. Shtetasi i dëmtuar ndodhet në Spitalin Rajonal Vlorë duke marrë mjekimin e nevojshëm. Ndërsa si rezultat i reagimit në kohë të Policisë u bë e mundur kapja në flagrancë e shtetasit P.S. Në cilësinë e provës materiale u sekuestrua mjeti prerës, thika, që përdori autori. Grupi hetimor po kryen veprimet e mëtejshme hetimore.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë, për shtetasin L. Rr., vjeç 17, banues në Vlorë, pasi në lagjen “28 Nëntori”, gjatë kontrollit fizik, iu gjet e bllokua në cilësinë e provës materiale 1.5 gr, lënde e dyshuar narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283/1 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë e Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë, për shtetasen B. D., vjeçe 34, banuese në Vlorë, pasi ka privuar nga e drejta për takimin e fëmijëve, shtetasin F. D., vjeç 44, banues në Sarandë. Neni 321 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Vlorë, për shtetasin E. B., vjeç 34, banues në Vlorë, pasi me anë të mashtrimit, i ka marrë mjetin shtetasit E. S., vjeç 39, banues në Vlorë. Neni 143 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Vlorë,  për shtetasin A. Ç., vjeç 30, banues në Vlorë, pasi në lagjen “Hajro Çakërri”, ka goditur me grusht, shtetasin G. S., vjeç 41, banues në Vlorë. Neni 89 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, gjatë natës, në Orikum, në një pallat kanë vjedhur një matës të energjisë elektrike. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 134 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, në një zonë të pyllëzuar në fshatin Gjorm, gjatë kontrollit të territorit u gjetën të kultivuara dhe u asgjësuan bimë të dyshuara narkotike Cannabis Sativa, të mbira vetë. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 284 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë, për shtetasin A. J., vjeç 57, banues në Vlorë, pasi rreth orës 00:30, në banesë, ka goditur bashkëjetuesen, shtetasen D. G., vjeçe 59, banuese në Permet. Neni130/a i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë, për shtetasin F.Z., 30 vjeç, pasi ka kanosur me çifte shtetasin H.B., 60 vjeç. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë, për shtetasin R.  G., vjeç 46, banues në lagjen “Partizani” Vlorë, pasi është konstatuar se në banesën, po ndërtonte një shtesë ballkoni pa leje. Neni 199/a i të Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Himarë 
 
Më datë 08.08.2018, në një zonë të pyllëzuar në fshatin Vranisht, nga kontrolli i teritorit u gjetën të kultivuara dhe u asgjësuan disa bimë të dyshuara narkotike Cannabis Sativa.. Punohet për identifikimin  dhe kapjen e autorëve. Neni 284 i Kodit Penal.  
 
Komisariati i Policisë Sarandë
 
Më datë 08.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Sarandë, për shtetasin V. K., vjeç 70, banues në Finiq, Sarandë, pasi është konstatuar se pranë banesës së tij, po bëhej një ndërtim, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.082018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë  Gjykatës Shkallës së Parë   Sarandë, për shtetasin K. J., vjeç 85, banues në Sarandë, pasi rreth orës 12:00, në qytet, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi motorin tip “Honda”. Neni 291 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, shtetasi V. H., vjeç 58, kallëzon se dy persona e kanë goditur me grusht. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Nenet 90 e 25 të Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Sarandë, për shtetasin E. D., vjeç 33,  pasi rreth orës 15:20, në aksin rrugor “Muzinë-Ura e Kranesë”, duke drejtuar mjetin tip “BMV” ka dalë nga rruga dhe kanë ngelur i dëmtuar ai dhe shtetasja L. Xh., vjeçe 26, banuese në Durrës, me arsim 12 klasë, të cilët ndodhen në spital, jashtë rrezikut për jetën. Neni 290 i Kodit Penal.
 
Më datë 10.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë të Rrethit Gjyqësor Sarandë, për shtetasit A. R., dhe K. L., vjeç 46 e 58, banues në Fier dhe Sarandë, pasi në lagjen nr. 3, Sarandë, kanë kanosur dhe goditur njëri-tjetrin. Nenet 89 dhe 84 të Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Gjirokastër
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Gjirokastër, për shtetasit Z. Xh., dhe T. Xh., vjeç 34 e 31, banues në Gjirokastër, pasi rreth orës 10:30, në lagjen “18 Shtatori”, kanë goditur me sende të forta, shtetasin N. A., vjeç 29, banues në Gjirokastër. Neni 90 i Kodit Penal.  
 
Më datë 09.08.2018, në lagjen “Dunavat”, në banesë, ka vdekur shtetasi N. L., vjeç 71. Nga veprimet e kryera nuk u konstatuan shenja dhune, rezultoi se vdekja ka ardhur nga shkaqe natyrale. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Gjirokastër. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Gjirokastër, për shtetasin A. K., vjeç 61, banues në fshatin Sopik, pasi ka goditur shtetasen F. Q., vjeçe 55, banues në fshatin Sopik. Neni 90 i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Lezhë 
 
Më datë 09.08.2018, rreth orës 13:25, në vendin e quajtur "Rana e Hedhun" në Shëngjin, është rrezikuar të mbytet në det shtetasi E.J. 62 vjeç, banues në Kosovë, i cili pasi është nxjerrë nga uji,  është transportuar në Spitalin Rajonal Lezhë në gjëndje të rëndë shëndetësore, ku më pas  ka ndërruar jetë. Grupi hetimor nën drejtimin e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Lezhë, vazhdojnë veprimet hetimore për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes. Informacion paraprak.
 
Më datë 09.08.2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasen Sh. M., vjeçe 34, banuese në Lezhë, pasi bashkëshorti, shtetasi Y. M., vjeç 37, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Lezhë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. 
 
Më datë 09.08.2018, është paraqitur në spitalin Lezhë, shtetasja A. G., vjeçe 37, banuese në Lezhë, e cila nga pakujdesia kishte konsumuar mbi dozë ilaçesh të tensionit arterial dhe pas mjekimit në spital, u largua për në banesë, pa probleme për jetën. Materialet i referohen Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Lezhë, për vlerësim.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Lezhë për shtetasen T. B., vjeçe 26, pasi rreth orës 16:00, në Shëngjin, u kap në flagrancë nga shërbimet e policisë duke vjedhur rroba në dyqanin e shtetasit S. Z., vjeç 55, banues në Shkodër, si dhe gjatë shoqërimit nuk i është bindur urdhrit të punonjësit të policisë. Nenet 134 e 242 të Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, pranë Komisariatit të Policisë Kurbin, kanë bërë kallzim familjarët e shtetasit të miturit A.R. 14 vjeç, banues në Kurbin, që kishin humbur kontaktet me të. 
Nga shërbimet policore dhe familjarët, pas disa orëve kërkimesh, më datë 10.08.2018, u gjet i mbytur në lumin Mat. Nga kqyrja paraprake e trupit, nuk janë konstatuar shenja dhune apo të ndonjë dukurie tjeter fizike.Grupi hetimor në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lezhë, vazhdojnë hetimet për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes. Informacion paraprak.
 
 
Komisariati i Policisë Kurbin
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Kurbin, për shtetasin I. Ll., banues në Laç, pasi rreth orës 00:40, në lagjen nr.2, Laç, në lokalin e tij, ka prishur qetësinë  publike. Neni 274 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u ndalua me iniciativë shtetasi S. M., vjeç 31, banues në Milot, pasi shtetasi M. K., vjeç 81, banues në Fushë-Milot, ka bërë kallëzim, se para dy muajsh, ky shtetas i ka vjedhur në banesë një telefon celularë. Neni 134 i Kodit Penal. 
 
Komisariati i Policisë Mirditë 
 
Më datë 09.08.2018, shtetasi G. N., vjeç 45, banues në Rubik, kallëzon se i është larguar nga banesa vajza shtetasja Xh. N., vjeçe 17. Punohet për gjetjen e saj. Materialet u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Lezhë.
 
Më datë 09.08.2018, rreth orës 01:30, në fshatin Munaz, si pasojë e një shkëndije elektrike është djegur plotësisht mjeti tip “Hyndai”, në pronësi të shtetasit B. N., vjeç 45, banues në Munaz, si dhe ciklomotori tip “Lifan”, në pronësi të shtetasit F. K., vjeç 25, banues në Munaz i cili ka qenë i parkuar afër mjetit. Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së shkallës së Parë Lezhë, për vlerësim.
 
Komisariati i Policisë Shkodër
 
Më datë 09.08.2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasen F. B., vjeçe 79, banuese në Shkodër, pasi motra, S. Sh., vjeçe 65, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Shkodër. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Shkodër, për shtetasin K. Z., vjeç 67, banues në fshatin Shtoj i Ri, pasi ka ndërtuar një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Shkodër, për shtetasin N. B., vjeç 69, banues në Shkodër, pasi rreth orës 13:00, në banesë, nga punonjësit e OSHEE-së, u konstatua ndërhyrje në matësin e energjisë elektrike. Neni 137/1 i Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Shkodër për veprën penale "Kultivim i lëndëve narkotike", në ngarkim të shtetasve  S. Xh., vjeç 50, banues në fshatin Kurte,    P. D., 23 vjeç banues Gjuraj,  K. Sh., vjeç 24, banues në fshatin Plan, Shkodër dhe P. D., vjeç 38, banues në Shkodër. Po punohet për kapjen e tyre. Neni 284 i Kodit Penal. 
 
 
Komisariati i Policisë Kukës
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës Parë Kukës, për shtetasin K. M., vjeç 18, banues në fshatin Metaliaj, Has, pasi  rreth orës 07:30, në aksin rrugor Krumë-Kukës, në Gjinaj, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, mjetin tip “Volksvagen”. Neni 291 i Kodit Penal.
 
Komisariati i Policisë Dibër
 
 
Kapet dhe ndalohet  i dyshuari i tretë  si autorë i disa vjedhjeve të ndodhura më parë 
Ndalimi i tij në kuadër të operacionit “Maqellara” finalizuar me sukses në datën 23.07.2018.
Në vijim të punës për parandalimin, zbardhjen dhe dokumentimin me prova ligjore të vjedhjeve të ndodhura më parë , si dhe identifikimin dhe kapjen e autorëve të këtyre vjedhjeve, nga shërbimet  Komisariatit të  Policisë Dibër, në  kuadër të operacionit policor të koduar “MAQELLARA”,  u bë kapja dhe  ndalimi i shtetasit të shpallur në kërkim :
V. R., 24 vjeç,  banues në  Shupenzë, Bulqizë.
Ky shtetas dyshohet të jetë autor i disa vjedhjeve të ndodhura më parë në zonën e Maqellarës, ku në bashkepunim me shtetasit ( R.J dhe E.J, të arrestuar me datë 23.07.2018) kryenin vjedhje banesash. 
Ndaj tij  Gjykata e Shkallës së Parë Dibër me datë 25.07.2018, ka caktuar masën e sigurisë "Arrest me Burg", për  veprën penale 'Vjedhje', kryer në bashkëpunim, parashikuar nga neni 134/2 i Kodit Penal.
Materialet proceduriale do ti referohen Prokurorisë Rrethit Dibër për veprime të mëtejshme.
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatë së Shkallës së Parë Dibër, për shtetasin D. T., vjeç 31, banues në fshatin Draj, Reç, pasi ka goditur me grusht, shtetasin G. T., vjeç 41, banues në fshatin Draj, Reç. Neni 90 i Kodit Penal. 
 
 
Komisariati i Policisë Bulqizë
 
Më datë 09.08.2018, gjatë natës, në fshatin Mazhiocë, shtetasit S. V., vjeç 53, i kanë vjedhur një viç. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal. 
 
Departamenti për Kufirin dhe Migracionin
 
Drejtoritë Vendore të Kufirit
 
Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë
 
Më datë 09.08.2018, nga Interpol Tirana, u ekstradua nga Greqia në Shqipëri, shtetasi në kërkim ndërkombëtar, S.  G., vjeç 37, banues në Berat, pasi Gjykata e  Rrethit Gjyqësor Vlorë, e ka dënuar me 9 vjet burg për veprën penale “Vrasja”. Neni 76 i Kodit Penal.
 
Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Rinas
 
Më datë 09.08.2018, në P.K.K Rinas, u referuan materialet në ngarkim të shtetasit M. H., vjeç 30, banues në Tiranë, pasi ka kaluar në mënyrë të paligjeshëm kufirin e R.Sh. Neni 297 Kodit Penal. 
 
Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Korçë
 
Më datë 08.08.2018, nga shërbimet e kufirit u kapën 16 shtetas të huaj, të cilët kanë hyrë në mënyrë të paligjshme në RSH. Në përfundim të procedurave përkatëse këta shtetas do të dërgohen në vendet e tyre të orgjinës.
 
 
Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Shkodër
 
Më datë 09.08.2018, në SPKM Muriqan, u kap shtetasi në kërkim M. Ç., vjeç 34, banues në Tiranë, për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”. Nenet 283/1 e 25 të Kodit Penal.
 
Më datë 09.08.2018, u bë arrestimi në flagrancë i shtetasit S. D. 23 vjeç, banues në Belgjikë, pasi rreth orës 16:00, në PKK Hani Hotit, në dalje, në mjetin tip "Benz' ju gjet e bllokua në cilësinë e provës materiale 67.2 gram lëndë narkotike e llojit Cannabis Sattiva. Materialet hetimore u referuan në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Shkodër. Neni 283 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, në PKK Hani Hotit, në hyrje të R.Sh-së, gjatë kontrollit të mjetit të shtetasit  S. B., vjeç 45, banues në Shkodër, iu gjetën e iu bllokuan mallra pa dokumentat përkatëse. Nenet 172 e 174 të Kodit Penal. 
 
Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Kukës
 
Më datë 09.08.2018, në P.K.K Morinë, u referuan materialet në ngarkim të shtetasve H. M., dhe M. V., vjeç 28 e 31, banues në Kukës, pasi kanë kaluar në mënyrë të paligjeshme kufirin e RSH. Neni 297 i Kodit Penal. 
 
Më datë 09.08.2018, në S.P.K Morinë, u kap shtetasi në kërkim ndërkombëtar  H. M., vjeç 31, banues në Gjilan, Kosovë, me qëllim ekstradimi drejt Suedisë, pasi Gjykata e Suedisë, ka lëshuar urdhër arresti ndaj këtij shtetasi për veprën penale “Kontrabandim i lëndëve narkotike”. 
 
Më datë 09.08.2018, u referuan materialet në ngarkim të shtetasit Gj. D., vjeç 25, banues në Mamurras, pasi gjatë kontrollit të ushtruar në mjetin tip "Furgon" të këtij shtetasi,  u konstatuan disa bagëti të cilat po transportoheshin pa faturë shoqërimi. Shtetasi dhe automjeti u shoqëruan  në Drejtorinë Vendore të Policisë Kukës, për veprime të mëtejshme.
 

Arkiva

Tetor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4