Vijon testimi fizik i kandidatëve për "Patrullë të Përgjithshme"

Policia e Shtetit. kursantettestefizike 6.11.2018

Në vijim të zhvillimit të fazave të konkurimit, prej ditës së hënë më 05 nëntor ka nisur testimi fizik për pranimin në “Kolegjin e Policisë” për Patrullë të Përgjithshme.

Testimi fizik po zhvillohet në ambientet e Komandës së Forcave Speciale, Zall-Herr, Tiranë, dhe do vijojnë deri më 14 Nëntor 2018.

Në testimin fizik marrin pjesë të gjithë ata aplikantë që në testimin me shkrim kanë marrë 50 pikë e sipër.

Testimin fizik do ta kryejnë rreth 570 konkurentë, për 150 vende.

Çdo ditë konkurojnë jo më shumë se 80 deri në 100 konkurentë.

Akademia e Sigurisë ka marrë të gjitha masat për krijimin e kushteve optimale për zhvillimin e testit fizik ku deri në këto momente nuk është evidentuar asnjë problem.

kursantettestefizike 6.11.2018 1

kursantettestefizike 6.11.2018 2

kursantettestefizike 6.11.2018 3

Arkiva

Gusht 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1