Ambasada e Shteteve të Bashkuara përgëzon Policinë e Shtetit dhe zyrën e Prokurorisë së Krimeve të Rënda për suksesin e operacionit “Rruga e Gabuar”

ambasada amerikane

Ambasada e Shteteve të Bashkuara përgëzon Policinë e Shtetit dhe zyrën e Prokurorisë së Krimeve të Rënda për suksesin e operacionit “Rruga e Gabuar” të shtunën e kaluar, i cili solli arrestimin e 32 qytetarëve shqiptarë të përfshirë në kalimin e paligjshëm të njerëzve përtej kufirit dhe prodhimin e dokumentave të falsifikuara. Përfshirja e Shërbimit të Sigursë Diplomatike (DSS), dega e zbatimit të ligjit e Departamentit të Shtetit, tregoi mbështetjen tonë për luftën ndaj rrjeteve ndërkombëtare të krimit të organizuar. Shërbimi i Sigurisë Diplomatike është i angazhuar për të bashkëpunuar për hetimet penale me Policinë e Shtetit dhe zyrën e Prokurorisë, me qëllim shkatërrimin dhe çmontimin e këtyre rrjeteve.

 

The U.S. Embassy congratulates the Albanian State Police (ASP) and the Serious Crimes Prosecutors Office on the success of operation “Wrong Way” this past Saturday, which lead to the arrest of 32 Albanian citizens involved in human smuggling and production of counterfeit documents. The involvement of the Diplomatic Security Service (DSS), the law enforcement branch of the U.S. Department of State, demonstrates our support in the fight against transnational organized crime networks. DSS is committed to working jointly with the ASP and the Prosecutors Office on criminal investigations to disrupt and dismantle these networks.

https://www.facebook.com/74591195837/posts/10156155402235838/

Arkiva

Gusht 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1