Ardenisa, e diplomuar në Financë, aplikon për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit

Ardenisa nga Tirana është e diplomuar për Financë–Kontabilitet.aplikimi001

Ajo aplikoi për t’u bërë pjesë e Policisë së Shtetit, si pjesë e programit ku do të përzgjidhen 150 studentë, që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta dhe do të gradohen “Nënkomisarë”.

Apliko online dhe ti në portalin aplikime.asp.gov.al për t’u bërë pjesë e Policisë së Shtetit

#BashkohumePolicinëeShtetit

Arkiva

Gusht 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1