Informacion mbi ngjarjet, arrestimet, ndalimet dhe procedimet në 24 orët e fundit 24 Nëntor 2017

DEPARTAMENTI PËR HETIMIN E KRIMIT TE ORGANIZUAR DHE KRIMET E RËNDA 01drejtoria new
DREJTORITË VENDORE TË POLICISË

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë
Seksioni për narkotikët
Në vijim të komunikatës që bën fjalë për veprën penale ”Prodhimi  dhe  shitja e  lëndëve  narkotike” e kryer në bashkëpunim, më datë 23.11.2017, u ndalua shtetasi B.RR, vjeç 28, banues në fshatin Larushk, Krujë. Neni 283/2 i Kodit Penal.

 Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit E.Ç dhe E.C vjeç 23 e 32,  banues në Tiranë, pasi dyshohet se, në bulevardin “Blu”, tek nje lokal E.Ç, u kap duke konsumuar 1 dozë lëndë narkotike të llojit Kokainë, në tavolinë ndodhej dhe E.C. Nenet 283 e 300 të Kodit Penal.

Seksioni për trafikun e paligjshëm
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin, E.H, vjeç 43, banues në Tiranë, pasi dyshohet se ka trafikuar mjetin tip “BMV”, dhe ka ndërhyrje në numrin e shasisë, i cili rezulton i vjedhur në Greqi, më datë 02.04.2017. Nenet 190 e 141/a të Kodit Penal.

Komisariati Rajonal i Policisë Rrugore
Më datë 23.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi P.GJ, vjeç 27, banues në Tiranë, me leje drejtimi, pasi në rrugën “Dëshmorët e 4 Shkurtit”, duke drejtuar mjetin tip “Opel” është aksidentuar me këmbësoret L.G dhe A.R, vjeç 57 e 6, banuese në Sauk i Vjetër, të cilat ndodhen në spital nën kujdesin e mjekut. Neni  290 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin  D.P vjeç 40, banues në Tiranë, pasi dyshohet se, në rrugën Elbasan Tiranë, në Mjull Bathore, duke drejtuar mjetin tip “Benz” është përplasur me autobusin tip “Benz” me drejtues SH.D vjeç 48, banues në Tiranë, për pasojë janë dëmtuar pasagjerët B.I dhe S.D vjeç 57 e 48, banuese në Tiranë, të cilët ndodhen në spital jashtë rrezikut për jetën. Neni 290 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Durrës
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 23.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi A.K, vjeç 20, banues ne Hamallaj, me leje drejtimi, pasi në fshatin Hamallaj, duke drejtuar në gjendje të dehur mjetin tip “Benz”, është përplasur me mjetin tip “Benz”, me drejtues mjeti shtetasin K.R, vjeç 19,banues në fshatin Rrushkull, i cili pasi mori mjekim në spital u largua për në banesë, pas aksidentit A.K është larguar nga vendi i aksidentit. Neni 290, 291 e 273 të Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet  në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për  shtetasin N.P, vjeç 46 banues në fshatin Muçan, pasi dyshohet se duke qenë në këtë detyrë, për muajin Mars 2017, nuk i ka pagur faturën prej një shume lekësh për energjinë elektrike, shtetasit M.C, vjeç 34, banues në Tregan. Neni 135 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet  në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për  shtetasin J.F, vjeç 20, banues në Elbasan, pasi dyshohet se në lagjen “Visarion Xhuvani”, në dyqan ushtronte aktivitet tregtar i pa regjistruar pranë organeve tatimore. Nenet 180/a/2 e 170/1 të Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet  në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për  shtetasin V.T vjeç 53, banues në Elbasan, pasi dyshohet se në lagjen “Visarion Xhuvani”,  në dyqan ushtronte aktivitet tregtar, i pa regjistruar pranë organeve tatimore. Nenet 180/a/2 e 170/1 të Kodit Penal.

Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin A.M, vjeç 22 banues në Elbasan, me leje drejtimi, pasi dyshohet se, në lagjen Shënkoll, te “Kryqëzimi i Cërrikut”, duke drejtuar mjetin tip “Audi ”, ka aksidentuar shtetasin J.G, vjeç 64, banues në Elbasan, i cili ndodhet në spital jashtë rrezikut për jetën. Nenet 290 e 273 të Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Korçë
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Korçë, për shtetasen M.O, vjeç 53, banuese në Korçë, punonjëse e nje kompanie private telefonike pasi dyshohet se më datë 03.06.2008, ka përpiluar me dokument fals, për përdorimin e një numri telefoni në emër të shtetasit S.S, vjeç 57, banues në fshatin Boboshticë, i cili është debitor ndaj kompanisë ne nje shume lekesh. Neni 168/3 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Berat
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasin I.M, vjeç 56 banues në fshatin Fushë Peshtan, ish specialist i Sigurimeve Shoqërore, pasi dyshohet se duke shpërdoruar detyrën, nuk i ka regjistruar në sistemin e sigurimeve shoqërore, kontributet e derdhura në mënyrë vullnetare të shtetasve R.K dhe Z.K, vjeç 52 e 45, banues në fshatin Tomorr. Neni 248 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Fier
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 23.11.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin V.D, vjeç 53, banues në fshatin Çerëm Proshk, Lushnjë, me aktivitet grumbullim e përpunim e qumështit, pasi dyshohet se nuk ka paguar tatimet në Drejtorinë Rajonale Tatimore Fier. Nenet 180 e 181 të Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin S.H, vjeç 38, banues në Ballësh, administrator i një subjekti privat Ballësh, pasi dyshohet se nuk ka paguar tatimet në Drejtorinë Rajonale Tatimore Fier. Nenet 180 e 181 të Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasen A.D, vjeç 49, banues në Fier, me detyrë  notere, pasi dyshohet se nëpërmjet të shpërdorimit të detyrës, i ka falsifikuar aktet noteriale, shtetasit L.B, vjeç 67, banues në Fier. Nenet 186 e 248 të Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier,  për shtetasin E.M, vjeç 48, banues në Lushnjë, administrator i një subjekti privat pasi dyshohet se nuk ka paguar detyrimet tatimore në Drejtorinë Rajonale Tatimore. Nenet 180 e 181 të Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin A.B, vjeç 45 banues në Fier, administrator i një subjekti privat pasi dyshohet senuk ka paguar detyrimet tatimore në Drejtorinë Rajonale Tatimore. Nenet 180 e 181 të Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin E.D, vjeç 54, banues në Patos, pasi dyshohet se tek “Kthesa e Patosit” u kap me mjetin tip “Benz” duke transportuar pasagjer i pa pajisur me licencë. Nenet 180 e 181 të Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë
Seksioni për narkotikët
Më datë 23.11.2017, u arrestuan në flagrancë shtetasit E.D, F.K dhe u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasin M.S, vjeç 33, 36 e 31, banues  në Vlorë, pasi gjatë kontrollit E.D iu gjet e bllokua 1 dozë lëndë narkotike e llojit Heroinë, M.S 2 doza lëndë narkotike të llojit Heroinë, F.K 1 dozë lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Nenet 283/1 e 283/2 i Kodit Penal.

Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 23.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi O.H, vjeç 27, banues në Vlorë, pasi në Lungomare, duke drejtuar mjetin tip “Benz” ka dalë nga rruga, për pasojë është aksidentuar shtetasia A.S, vjeç 17, banuese në Vlorë, e cila ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve dhe është larguar nga vendi i aksidentit. Nenet 290 e 273 të Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi F.H, vjeç 27, banues në Vlorë, pasi në rrugën dytësore Vlorë-Novoselë, në dalje të fshatit Panaja, duke drejtuar mjetin tip “Volkswagen”, ka aksidentuar këmbësorin E.D, vjeç 52, banues në Vlorë, i cili ndodhet në spital jashtë rrezikut për jetën. Neni 290 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër
Seksioni për narkotikët
Gjirokastër
Ndalohet një shtetas i shpallur në kërkim për veprat penale “Prodhim dhe shitje e lëndëve narkotike”, “Organizat Kriminale” dhe “Kryerje e veprave nga organizata kriminale dhe grupi i strukturuar kriminal”.
Nga Specialistët e Seksionit të Hetimit të Narkotikëve në D.V.P Gjirokastër u ndalua shtetasi i shpallur në kërkim I.S 61 vjeç, banues në fshatin Pagri, Përmet.
Ndalimi i shtetasit të mësipërm u bë në zbatim të urdhit të ndalimit  të datës 25-04-2017 të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë për Krimet e Rënda Tiranë, në bazë të vendimit nr.226, datë 24.04.2017 të Gjykatës së Shkallës së Parë për Krimet e Rënda Tiranë, e cila ka caktuar masën  e sigurimit “Arrest në burg në mungesë”.

Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, për shtetasen N.G, vjeç 17, banuese në  Gjirokastër,  pasi dyshohet se në fshatin Dervician, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi mjetin  tip “BMV”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi A.SH, vjeç 39 banues në Gjirokastër, pasi në aksin nacional Gjirokastër-Tepelenë, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi mjetin tip “Benz”. Neni 291 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë
Seksioni për narkotikët
Lezhë
Finalizohet me sukses operacioni i koduar “Lissus”
Sekuestrohet lëndë narkotike e llojit Kokainë.
Arrestohet në flagrancë poseduesi.
Më datë 23.11.2017, në vijim të punës për parandalimin e krimeve, goditjen e veprimtarive të ndryshme kriminale dhe ruajtjen e rendit e qetësisë publike, nga Seksioni kundër narkotikëve në Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë, u finalizua me sukses operacioni i koduar “Lissus”
Si rezultat i tij, u arrestua në flagrancë shtetasi:
M.H, 24 vjeç, banues në Tiranë  
Ky shtetas u arrestua pasi gjatë kontrollit fizik të ushtruar ndaj tij në një lokal në Lezhë, i është gjetur e fshehur në rroba një sasi prej 198 gr lëndë narkotike e llojit Kokainë e paketuar në 2 qese plastike.
Vazhdojnë hetimet për identifikimin dhe kapjen e personave të tjerë të implikuar në këtë veprimtari kriminale.
Materialet proceduriale në ngarkim të këtij shtetasi i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Lezhë, për veprën penale “Prodhim dhe shitje e lëndëve narkotike “ parashikuar nga neni 283/1 i Kodit Penal.

Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Lezhë, për shtetasin B.B, vjeç 50, banues në Shëngjin, Lezhë, pasi dyshohet se në vitin 2005, në malin e Shëngjinit, më anë të mashtrimit, shtetasit S.B, vjeç 57, i ka shitur 300 m2 tokë dhe nuk i ka dhënë një shumë lekësh. Neni 143/2 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër
Seksioni për narkotikët
Më datë 24.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi A.N, vjeç 35, banues në fshatin Qafë Mali, Fushë Arrës, pasi më datë 23.11.2017, në Fushë Arres, në dalje të qytetit, në mjetin tip  ”Benz”, gjatë kontrollit, iu gjet e bllokua 1 kg e 260 gr lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa.  Neni 283/1 i Kodit Penal.

Seksioni kundër krimeve ndaj personit
Shkodër
Më datë 23.11.2017, rreth orës 14:15, Policia u njoftua se në rrugën e Dukagjinit, në fshatin Kir, 3 persona të armatosur dhe me maska grabiten një mjet tip 'Land Rover”, me drejtues shtetasin P.K.

Pasi i bënë shenjë shoferit të ndalonte, kanë qëlluar me armë mbi gomën e parë të mjetit. Më pas kanë urdhëruar 7 personat që ndodheshin në mjet të zbrisnin, të linin telefonat e të largoheshin. Drejtuesit të mjetit i morën edhe portofolin. Nuk është ushtruar dhunë fizike ndaj tyre. Mjeti u gjet i djegur.
Policia ka shoqëruar disa persona ne lidhje me ngjarjen dhe po punon intensivisht për identifikimin, dokumentinimin ligjor dhe kapjen e autorëve.
Materialet hetimore u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër për veprat penale “Vjedhje me armë e kryer në bashkëpunim”, “Shkatërrim prone me zjarr” dhe “Mbajtje pa leje i armëve dhe municioneve luftarake”.

KOMISARIATET E POLICISË (Rrethe Gjyqësore)

Komisariati Policisë Kavajë
Seksioni për krimet e rënda
Më datë 13.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi S.M vjeç 57 banues në fshatin Karpen, pasi në banesë, ka vrarë me thikë bashkëshorten S.M, vjeç 55. Me cilësinë e provës materiale u bllokua thika. Nenet 79/c e 279 të Kodit Penal.

DEPARTAMENTI PËR SIGURINË PUBLIKE
KOMISARIATET E POLICISË

Komisariati i Policisë Nr. 1
Më datë 23.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi  D.M, vjeç 35, banues në Tiranë, pasi datë 22.11.2017, në banesë ka ushtruar dhunë fizike, ndaj bashkëshortes M.M, vjeç 23. Neni 130/a i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin L.Ç vjeç 43, banues në Tiranë, pasi dyshohet se ka goditur me grushte shtetasin D.D vjeç 40, banues në Tiranë. Neni 90 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 2
Më datë 23.11.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit  të mbrojtjes së menjëherëshme për shtetaset M.B dhe M.G, vjeç 29 e  12 banuese në Tiranë, pasi dyshohet se ish bashkëshorti E.G, vjeç 38, banues në Tiranë, ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj tyre. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.H, vjeç 62, banues në Tiranë, pasi dyshohet se më datë 22.11.2017, në banesë, ka ushtruar dhunë fizike ndaj vajzës E.H, vjeç 37 banuese në Tiranë, të cilës iu plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. Neni 130/a i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.H, vjeç 37, banues në Tiranë, pasi dyshohet se, në rrugën “Sulejman Delvina”, u kap duke kryer punime pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.N vjeç 58, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Ylbere Bylykbashi”, ka goditur me grusht shtetasin B.S, vjeç 64, banues në Tiranë. Neni 89 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, në rrugën “Muhamed Gjollesha”, ka rënë zjarr në banesën e shtetasit G.K, vjeç 42, ku është djegur një aspirator. Nga veprimet e kryera rezultoi, se zjarri ka rënë si pasojë e një shkëndije elektrike. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për vlerësim.

Komisariati i Policisë Nr. 3
Më datë 23.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi L.L, vjeç 47, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Haxhi Dalliu”, në banesë, është konstatuar lidhje e paligjshme e energjisë elektrike. Neni 137 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasen B.B, vjeç 37 bazuar në nenin 124/b i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin B.D, vjeç 69, banues në Tiranë, pasi dyshohet se, në rrugën “Asim Vokshi”, ka kanosur shtetasin O.F, vjeç 22, banues në Tiranë. Neni 84 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, në spitalin e Traumës, ka vdekur shtetasi A.D vjeç 51, banues në Tiranë. Nga veprimet e kryera rezultoi se, vdekja ka ardhur për shkaqe natyrale. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për vdekje natyrale.

Komisariati i Policisë Nr. 4
Më datë 23.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi J.P, vjeç 68 banues në Tiranë, pasi prej 4 muajsh, ka përndjekur shtetasen R.B vjeç 29, banuese në Tiranë. Neni 121/a i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen O.Ç, vjeç 46, banuese në Tiranë, pasi dyshohet se ish bashkëjetuesi I.K, vjeç 50, banuese në Ohër Maqedoni. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.M, vjeç 20 banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Siri Kodra”, ka goditur me grushte shtetasin A.L vjeç 24, banues në Tiranë. Neni 89 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, në rrugën “Haxhi Sina”, kanë vjedhur banesën e shtetasit K.M, vjeç 35 ku kanë marrë një shumë lekësh dhe disa bizhuteri. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin E.S, vjeç 18, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën e “Dibrës”, gjatë kontrollit fizik, ju gjet e bllokua 1 dozë lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin XH.L, vjeç 55, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Besim Zyba”, në lokalin e tij, ka dëmtuar vulën e aparatit matës të energjisë elektrike. Punohet për kapjen e Xh.L. Neni 156 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 5
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin R.M dhe B.P, vjeç 30 e 27, banues në Kamzë, pasi dyshohet se, në rrugën “Bavaria”, nga kontrolli në mjetin tip “Volkswagen” të drejtuar nga R.M dhe pasagjer B.P iu gjet dhe bllokua një boçe bimë narkotike e llojit Cannabis Sattiva, si dhe për shkak të detyrës, kanë kundërshtuar punonjësit e policisë së rendit. Punohet për kapjen e B.P. Nenet 283 e 242 të Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin S.K, vjeç 21, banues në Kamzë, pasi dyshohet se gjatë natës, në Kamzë, ka vjedhur banesën e shtetasit G.SH, ku ka marrë një televizor plazma. Punohet për kapjen e S.K. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, në rrugën ‘Demokracia”, pranë një karburanti roja i karburantit ka konstatuar motorin tip ‘Skuter”, të cilin nuk ishte paraqitur askush për ta marrë. Nga veprimet rezultoi se mjeti nuk është i regjistruar. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për vlerësim.  

Më datë 24.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi A.H, vjeç 48, banues në Tiranë, pasi më datën 23.11.2017, në banesë, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj bashkëshortes SH.H, vjeç 45. Neni 130/a i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 6
Më datë 23.11.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit  të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasin M.B, vjeç 43, banues në Tiranë, pasi dyshohet se motra F.B, vjeç 35, banuese në Tiranë, ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj tij. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin R.L, vjeç 32, banues në Kamzë, pasi dyshohet se në rrugën “Sokrat Miho”, në dyqan, u kap duke kryer punime pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.SH, vjeç 35, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në “Rrugën e Qelqit”, ka goditur me grushte shtetasin R.Ç, vjeç 53, banues në Tiranë. Neni 90 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Vorë
Më datë 23.11.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen L.C, vjeç 44  banuese në Vorë, pasi dyshohet se bashkëshorti S.C, vjeç 44, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Komisariati i Policisë Kavajë
Më datë 23.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi D.N vjeç 38, banues në fshatin Bardhor, pasi në aksin rrugor Synej-Bago Kavajë, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi motorin tip “Yamaha”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kavajë, për shtetasin E.M vjeç 38, banues në Tiranë, punonjës i nje kompanie private pasi dyshohet se në Golem, me vetëgjyqësi, i ka marrë mjetin tip “Audi” shtetases E.T vjeç 29, banues në Durrës, pasi nuk i kishte paguar këstet mujore sipas kontratës kompanisë. Neni 277 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kavajë, për shtetasin S.T vjeç 24, banues në Rrogozhinë, pasi dyshohet se në lagjen nr. 1, ka goditur me grushte shtetasin SH.A, vjeç 59, banues në Rrogozhinë. Neni 89 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Durrës
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin T.K, vjeç 62, banues në Durrës, pasi dyshohet se, me anë të mashtrimit, shtetasit B.K, vjeç 63, banues në Durrës, i ka marrë një shumë lekësh.  Neni 143 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen S.S vjeç 23, banuese në Durrës, pasi dyshohet se ish bashkëshorti, shtetasi M.L, vjeç 25, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës. Ligji nr. 9669 datë 18.12.2006, ”Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 23.11.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasin A.SH, vjeç 52, pasi dyshohet se dhëndri, shtetasi A.S, vjeç 32 ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj tij. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, ”Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet  familjare”.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin A.S, vjeç 32, pasi dyshohet se në banesën e tij, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj shtetasit A.SH, vjeç 52. Neni130/a i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, gjatë natës, në fshatin Armadh është vjedhur banesa e shtetasit N.K, vjeç 47, ku i kanë marrë dy televizorë. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin M.I, vjeç 36, banues në Durrës, pasi dyshohet se, në lagjen nr. 16, në banesë u konstatua lidhje e paligjshme e energjisë elektrike. Neni 137/1 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin N.K, vjeç 70, banues në Durrës, pasi dyshohet se në lagjen nr 8, në banesë, u konstatua lidhje dyfishe  e energjisë elektrike. Neni 137/1 i Kodit Penal.

Më datë 24.11.2014, u ndalua shtetasi në kërkim F.K, vjeç 27, banues në Shijak, pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës, e ka dënuar me 10 muaj burg, për veprën penale “Vjedhja”. Neni 134/2 i Kodit Penal.

Në vijim të komunikatës që bën fjalë për vjedhje me dhunë të shtetases E.P, më datë 23.11.2017, u ndalua shtetasi A.Z, vjeç 28, banues në Fier. Punohet për identifikimin dhe kapjen e dy bashkëautorëve. Neni 139 e 25 i Kodit Penal.

Më datë 24.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin S.B, vjeç 55, banues në Durrës, pasi dyshohet se, ka goditur me grushte, shtetasen Y.V, vjeç 49, banuese në Durrës. Neni 89 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, gjatë natës, në lagjen nr 14, persona të pa identifikuar kanë tentuar të vjedhin një transformator në pronësi të  shtetasit A.GJ, vjeç 42, banues Durrës. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Informacion paraprak
Më datë 24.11.2017, në lagjen nr. 13, Plazh, përballë pistës vogël, ka rënë zjarr dhe është djegur një lokal në katin e parë të një pallati 4 katësh, ku ka dëme materiale. Punohet për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

Komisariati i Policisë Krujë
Më datë 23.11.2017, gjatë natës, në fshatin Derven, pranë banesës, shtetasit E.M, vjeç 36 i kanë vjedhur motorin tip ”Yamaha”. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Krujë, Për shtetasin S.B, vjeç 57, banues në Krujë, pasi dyshohet se në lagjen nr. 2, u kap duke ndërtuar një objekt pa  leje. Neni199/a i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Elbasan
Më datë 23.11.2017, në spital, është dërguar i vdekur pa shenja dhune, shtetasi P.C, vjeç 43, endacak, i cili jetonte vetëm. Nga veprimet e kryera rezultoi se vdekja ka ardhur nga shkaqe natyrale. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan.
 
Komisariati i Policisë Korçë
Më datë 23.11.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen E.LL, vjeç 27 pasi dyshohet se bashkëshorti E.LL, vjeç 29, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Korçë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 23.11.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen H.SH, vjeç 32, banuese në Korçë, pasi dyshohet se babai GJ.SH, vjeç 62, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më date 23.11.2017 në lagjen nr. 14, një mjet tip “Trajler”, ka këputur telat duke rrëzuar dy shtylla të internetit, dhe ishte larguar nga vendi  ngjarjes, e për pasojë është dëmtuar mjeti tip “Renaut”dhe “Toyota”, në pronësi të shtetasve A.G dhe L.SH vjeç 45 e 25, banues në Korçë. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 150 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Devoll
Më datë 23.11.2017,  u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Korçë, për shtetasin B.Ç, vjeç 38, banues në fshatin Rakickë, pasi dyshohet se nëpërmjet celularit, ka shqetësuar  dhe kërcënuar shtetasin O.D, vjeç 36, banues në Korçë. Neni 275 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Ersekë
Më date 24.11.2017,  u arrestua në flagrance shtetasi K.DH, vjeç 38, banues në Ersekë, pasi më datë 23.11.2017, në banesë, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj bashkëshortes S.DH  vjeç 31. Neni 130/a i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Pogradec
Më datë 23.11.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen M.LL, vjeç 41, banuese në Pogradec, pasi dyshohet se bashkëjetuesi E.Z, vjeç 43, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Pogradec. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 23.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi XH.XH, vjeç 20, banues në fshatin Gështenjas, pasi në fshatin Gështenjas, duke drejtuar pa leje drejtimi mjetin tip “Benz” nuk i është bindur urdhrit të punonjësit të policisë së rendit për të ndaluar. Nenet 242 e 291 të Kodit Penal.

Më date 23.11.2017,  u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Pogradec, për shtetasin D.M, vjeç 48, banues në fshatin Dardhas, pasi dyshohet se në Dardhas, ka ndërtuar një objekt, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Pogradec për shtetasin I.B, vjeç 34, banues në fshatin Selcë e Poshtme, pasi dyshohet se më date 22.11.2017, në Strelcë, ka kanosur shtetasin F.B, vjeç 54, banues në Strelcë. Neni 84 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Berat
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasen L.XH, vjeç 41 banuese në  fshatin Banaj, Ura Vajgurore, pasi dyshohet se në këtë fshat, në lokal, organizonte loto sportive pa liçencë. Me cilësinë e provës materiale u bllokuan katër televizorë dhe një kompjuter me printer. Neni 197 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasin N.S, vjeç 68, pasi dyshohet se në banesë, ka ushtruar dhunë fizike ndaj djalit A.S, vjeç 43. Neni 130/a i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet ne Prokurorinë e rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasin K.H, vjeç 18, banues në Berat,  pasi dyshohet se më date 23.11.2017, në lagjen “Barrikad”, ka vjedhur 3 rubinta çezme, te banesa e shtetasit A.K vjeç 49. Neni 134/1 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Kuçovë
Më datë 23.11.2017, në fshatin Goraj, te ‘’Ullishta’’, shtetasi E.P, vjeç 27, duke prerë dru, e ka zënë një trung, për pasojë ka vdekur në spital. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për ngjarje aksidentale.

Komisariati i Policisë Fier
Më datë 23.11.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes për shtetasin DH.B, vjeç 64, banuese në Fier, pasi dyshohet se vëllai A.B, vjeç 55 banues në Fier, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj tij. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Fier. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhënie familjare”.

Fier
Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Fier, arrestuan në flagrancë
shtetasin:
O.B 22 vjeç, banues në Kallm, Fier.
Ndalimi i këtij shtetasi u bë pasi në datën 23.11.2017, në fshatin Kallm i Madh, është kapur në flagrancë me një vajzë të mitur 13 vjeçe, e cila ishte larguar nga banesa e saj.
Ky shtetas dyshohet se ka kryer marrëdhënie seksuale me të miturën.
Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier për veprën penale
“Marrëdhënie seksuale me të mitur” parashikuar nga Neni 100 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Lushnjë  
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lushnjë, për shtetasin S.GJ, vjeç 31, banues në Lushnjë, pasi dyshohet se në lagjen 18 Tetori, në banesën e tij, u konstatua duke ndërtuar, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi B.H, vjeç 35, banues në fshatin Karbunarë e Sipërme, pasi në lagjen “Skënder Libohova” duke drejtuar mjetin  tip “Benz”  ka aksidentuar shtetasin  R.G, vjeç 9, i cili ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve. Neni 290 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi A.M, vjeç 42, banues në Fier, pasi te “Pushimi i Shoferit”, u kap duke drejtuar në gjendje të dehur mjetin tip “Opel”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 23.112017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lushnjë, për shtetasen K.M, vjeç 28, pasi dyshohet se në banesë, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj vjehrrit K.M, vjeç 63. Neni 130/a i Kodit Penal.

Më datë 23.112017, në fshatin Shegas, shtetasi C.D, vjeç 60 banues në fshatin Shegas Golem Lushnjë, ka dëmtuar 8 pemë jo frutore, në parcelën në pronësi të shtetasit M.L, vjeç 62 banues në fshatin Shegas. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lushnjë, për vlerësim

Komisariati i Policisë Divjakë
Më datë 23.11.2017, gjatë natës, në fshatin Sulzotaj, është vjedhur banesa e shtetasit D.K vjeç 59 ku kanë marrë nje shumë lekësh. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 134/2 i Kodit Penal.

Më datë  23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lushnjë, për shtetasin P.B, vjeç 28, banues në fshatin Grabian, pasi dyshohet se më datë 23.11.2017, është kapur duke prerë dru lisi, pa leje. Neni 205 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Mallakastër
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin T.SH, vjeç 55, banues ne fshatin Klos, pasi dyshohet se në banesë, gjatë kontrollit, u gjet e bllokua një armë gjahu tip “Bajkall”, pa leje. Neni 280 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Vlorë
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasin A.R, vjeç 40, banues në Vlorë, pasi dyshohet se më datë 02.11.2017, në lagjen “24 Maj”, ka vjedhur lokalin e shtetasit I.H, vjeç 58 banues në Vlorë, ku ka marrë një çantë me dokumente dhe një sasi lekësh. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasin L.P vjeç 75, banues në Vlorë, pasi dyshohet se më datë 23.11.2017, për shkak të detyrës, ka kundërshtuar punonjësit e njësisë administrative Kotë. Neni 235 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor, Vlorë, për shtetasin E.T, vjeç 21, banues në Vlorë, pasi dyshohet se në lagjen “Partizani”, ka goditur me mjete të forta shtetasin D.L, vjeç 41, banues në Vlorë. Neni 90 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u bë arrestimi në flagrancë i shtetasit A.N, vjeç 14, banues në Vlorë, pasi në lagjen “24  Maji”,  ka plagosur me thikë në bark  shtetasin V.Ç, vjeç 16, banues në Vlorë, i cili ndodhet në spital në gjendje të rëndë. Nenet  88 e 279 të Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen L.SH, vjeç 47, banuese në Vlorë pasi dyshohet se bashkëshorti S.SH, vjeç 47 ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësorë Vlorë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006.  

Komisariati i Policisë Sarandë
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Sarandë, për shtetasin E.M, vjeç 28, banues në Sarandë, pasi dyshohet se më datë 22.11.2017, në lagjen nr. 1, në bashkëpunim, kanë  goditur me sende të forta shtetasin E.B vjeç 29, banues në  Sarandë. Punohet për kapjen e tyre. Neni 90 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Sarandë, për shtetasin E.B, vjeç 29, banues në  Sarandë, pasi dyshohet se në lagjen nr. 4, ka kanosur shtetasin  E.M, vjeç 28, banues në Sarandë. Neni 84 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Sarandë për shtetasin S.B vjeç 59, banues në Sarandë, pasi dyshohet se në fshatin Kalcat, ka  goditur me mjete të forta shtetasit E.K dhe S.K, vjeç 36 e 45, banues në Kalcat. Neni 90 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Sarandë, për shtetasit A.D, dhe S.R, vjeç 17 e 29 banues në Sarandë, pasi dyshohet se, në lagjen nr. 3, kanë  goditur me grushte shtetasin E.H, vjeç 18, banues në Sarande. Neni 90 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Lezhë
Më datë 23.11.2017, në rrugën e spitalit, duke lëvizur për në banesë, një person i paidentifikuar, ka tentuar ti vjedhë lekët dhe dy telefonat shtetasit E.P vjeç 16 banues në Lezhë, dhe është larguar. Punohet për identifikimin e kapjen e autorit. Neni 134 e 22 të Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lezhë, për vlerësim, për shtetasen A.N, vjeç 39, banuese në Shëngjin, pasi dyshohet se në lokal u kap duke kryer punime pa leje.

Komisariati i Policisë Shkodër
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për shtetasin E.T, vjeç 22, banues në Shkodër, pasi dyshohet se më datë 22.11.2017 në lagjen “Naim Gjylbegu”, në lokal, u konstatua lidhje e paligjshme e energjisë elektrike. Neni 137 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për shtetasin S.P, vjeç 30, banues në Shkodër, pasi dyshohet se, në lagjen “Ndoc Mazi”, në lokal, u konstatua lidhje e paligjshme e energjisë elektrike. Punohet për kapjen e S.P. Neni 137 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, në lagjen “Ahmet Haxhia”, kanë rrethuar me profile metalike antenën e nje kompanie telefonike private  e cila ka para 10 vitesh. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për vlerësim.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për shtetasin T.M, vjeç 88  banuese në Shkodër,  pasi dyshohet se , në banesë, u konstatua lidhje të paligjshme të energjisë elektrike. Neni 137 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Vau Dejës
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për shtetasin P.S, vjeç 32, banues në fshatin Nenshat, me leje drejtimi, pasi dyshohet se në rrugën e fshatit Hajmel, duke drejtuar motorin tip “Lonçin”, pa targë, ka humbur kontrollin dhe është aksidentuar, i cili  ndodhet në spital jashtë rrezikut për jetën. Neni 290/1 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për shtetasin M.G, vjeç 55,  banues në Kosmaç, pasi dyshohet se në banesë, u konstatua lidhje të paligjshme të energjisë elektrike. Neni 137/1 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Malësi e Madhe
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për shtetasin L.K, vjeç 48, banues në fshatin Bajzë, pasi dyshohet se më datë 22.11.2017, në Vermosh, kanë kanosur shtetasin F.V, vjeç 23, banues në Vermosh. Neni 84 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Kukës
Më datë 23.11.2017, në fshatin Krenxë, në banesë, shtetësia B.T vjeç 60 duke vendosur tapetet e larë, në një tel, aksidentalisht është dëmtuar nga këputja e një hekuri, për pasojë ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kukës, për ngjarje aksidentale.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kukës, për shtetasin U.E, vjeç 39 banues në Kukës, për veprën penale “Goditje për shkak të detyrës në bashkëpunim”. Nenet 237 e 25 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Has
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kukës, për shtetasin E.K, vjeç 16 bazuar në nenin 275 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Mat
Më datë 23.11.2017, në fshatin Zall Shoshaj, në banesën e shtetasit A.T,vjeç 60, ka rënë zjarr, ku ka dëme materiale. Nga veprimet e kryera rezultoi se zjarri ka rënë si pasojë e një shkëndije në oxhakun e banesës. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Mat, si ngjarje aksidentale.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e rrethit Gjyqësor Mat, për shtetasin N.M, vjeç 60, banues në fshatin Shëlli, pasi dyshohet se me datë 22.11.2017, në fshatin Shëlli, për motive pronësie, ka goditur me mjete të forta shtetasen V.M, vjeç 58 banuese në fshatin Shëlli. Neni 90 i Kodit Penal.

DEPARTAMENTI PER KUFIRIN DHE MIGRACIONIN

Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Rinas
Më datë 23.11.2017, në P K K Rinas, u ekstradua nga Anglia në Shqipëri, shtetasi P.A, vjeç 42, banues në Poshnjë, Berat, i dënuar me 13 vjet burg për veprën penale “Përdhunimi”, ku ka kryer 3.5 vjet burg në Angli dhe është transferuar për vuajtjen e pjesës tjetër të dënimit.

Më datë 23.11.2017, në P.K.K Rinas, u ekstradua nga Anglia në Shqipëri, shtetasi J.SH, vjeç 42, banues në Tiranë, i  dënuar me 14 vjet burg për veprën penale “Trafikimi dhe shpërndarja e lëndëve narkotike”,  ku ka kryer 3.9 vjet burg  dhe është transferuar për vuajtjen e pjesës tjetër të dënimit.

Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Durrës
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin M.N vjeç 24, banues në Shkodër, pasi dyshohet se në PKK, Port, u kap me dokumente udhëtimi të falsifikuara. Neni 189 i Kodit Penal.

Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasi I.H vjeç 42 banues në Durrës, pasi dyshohet se më datë 29.09.2017, ka pritur mjetin tip “Benz”, i cili rezultoi i vjedhur në Francë, më datën 06.11.2012. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 141/a i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Korçë
Më datë 23.11.2017, në P.K.K, Kapshticë, u kap shtetasi në kërkim F.K, vjeç 27, banues në Durrës, pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës, e ka dënuar me 10 muaj burg, për veprën penale “Vjedhje në bashkëpunim”. Neni 134/2 i Kodit Penal.

Më datë 22.11.2017 në fshatin Vranishtë, është kapur një shtetas irakian, emigrant i paligjshëm. Në përfundim të procedurave ka kërkuar azil, i cili u dërgua në Qendrën Kombëtare Pritëse për Azilkërkues në Babrru, Tiranë.

Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Vlorë
Më datë 23.11.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasin S.S, vjeç 41, banues në Fier, pasi dyshohet se mjeti lundrues tip gomone me një motor, në pronësi të tij, është zhvendosur nga vendbazimi, pa autorizim të policisë kufitare. Ligji nr. 8663, datë 18.09.2000, Neni 12 e 29/1.

Lezhë, Informacion paraprak.

Lezhë, Informacion paraprak. Drejtoria Lezhe 1

Sot rreth orës 11:30 është marrë njoftim se në një banesë ka rënë zjarr.

Menjëherë në vendngjarje kanë mbërritur shërbimet policore që kanë konstatuar se në Ishull Lezhë, në një dhomë të banesës së shtetasit XH. L. ka rënë zjarr. Nuk ka persona të lënduar, vetëm dëme materiale. Zjarrfiksja ndodhet në vendngjarje dhe ka bërë të mundur fikjen e flakëve.

Grupi hetimor i Policisë në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lezhë po vazhdojnë hetimet për zbardhjen e plotë të shkaqeve dhe rrethanave të rënies se flakëve në banese.

Arkiva

Nentor 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...