Lajmet e Fundit Per Sigurine Publike

Misioni

Drejtoria e Policisë Rrugore realizon menaxhimin  e strukturave qendrore e vendore për rritjen e standardeve të sigurisë në rruge, mbarëvajtjen e trafikut, parandalimin e aksidenteve rrugore, kryerjen e hetimeve të aksidenteve rrugore si dhe  bashkëpunon me komunitetin për rritjen e sigurisë në rrugë.

Arkiva

Gusht 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...