Aktivitet e Fundit

Misioni i Departamentit Kundër Krimit të Organizuar dhe të Rënda

Ky Departament bën menaxhim të veprimtarive që kryhen nga strukturat e luftës kundër krimit, për rritjen e standardeve të sigurisë në vend, për parandalimin e luftën kundër krimit në përgjithësi dhe luftën kundër krimit të organizuar e terrorizmit në veçanti.

Arkiva

Nentor 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...