Policia Rrugore - Kontroll mjeteve të transportit publik

Tiranërrugoreautobuz

Duke marrë shkas nga disa ngjarje rrugore, ku nga verifikimet e kryera, drejtuesit e mjeteve të përfshirë në to, kanë rezultuar edhe nën efektin e alkoolit, Policia Rrugore e Tiranës ka organizuar kontrolle të përqendruara në orare dhe kategori mjetesh të ndryshme, me qëllim evidentimin dhe procedimin e përdoruesve të rruges që drejtojnë mjetet nën efektin e alkoolit, veçanërisht mjetet e shërbimit publik.

Gjithashtu, rrugoret e kryeqytetit vijojnë të jenë të fokusuar te motomjetet dhe sjellja e tyre në trafik, për shkak të rrezikshmërisë që paraqet kjo kategori mjetesh, duke mos përdorur kaskat mbrojtëse dhe duke shkelur sinjalizimin rrugor në tërësi.

Arkiva

Korrik 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4