Drejtoria E Policise Vlore. Lugomare Intervistë me gazetarët mbi masat e marra nga Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë për sezonin turistik Verë - 2017.

Drejtoria E Policise Vlore. Lugomare Intervistë me gazetarët mbi masat e marra nga Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë për sezonin turistik Verë - 2017.06SEZONI

Shefi i Sektorit të Rendit pranë DVP Vlorë, Kryekomisar Shpëtim Hasanaliaj, në deklaratën e tij për mediat theksoi se janë angazhuar rreth 300 forca policie në shkallë qarku (nga Vjosa deri në Konispol) me qëllim mbarëvajtjen me sukses të sezonit turistik që kemi përpara.

Policia kërkon bashkëpunimin e qytetarëve si vendas ashtu edhe të huaj që për çdo rast nëse është e nevojshme ndihma e policisë, mos ngurojnë të telefonojnë në numrat fix dhe celular qe policia ka vënë në dispozicion 24h.

Salla Operative Vlorë - 069 41 10 242
Salla Operative Sarandë - 069 41 10 244
Salla Operative Delvinë - 069 41 10 243
Numrat pa pagesë : 129/126

#DVP_Vlorë_iu_uron_pushime_të_mbara!

06SEZONI1

06SEZONI2

06SEZONI3

06SEZONI5

Arkiva

Prill 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6