Policia e Shtetit: Vijon operacioni masiv antikanabis në të gjithë territorin e vendit, nga ajri e toka.

Policia e Shtetit: Vijon operacioni masiv antikanabis në të gjithë territorin e vendit, nga ajri e toka. (per video kliko mbi link)08op.antikanabbis

Rikontroll në sera, magazina, ish depo e tunele, banesa të braktisura, tokë private e tokë shtetërore, në sipërfaqe pyjore dhe kullota.

Kontroll edhe në të gjithë vijën bregdetare, në basene e ujëmbledhës.

Operacioni drejtohet dhe monitorohet nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Haki Çako.

Në të gjithë vendin gjatë 72 orëve të fundit në zona malore të pyllëzuara janë gjetur të kultivuara dhe janë asgjësuar gjithësej 163 bimë Cannabis Sativa.

Operacioni masiv do të vijojë pa ndërprerje deri në rikontrollin e plotë të territorit të vendit.

08op.antikanabbis1

08op.antikanabbis2

08op.antikanabbis3

08op.antikanabbis4

08op.antikanabbis5

08op.antikanabbis6

08op.antikanabbis7

08op.antikanabbis8

08op.antikanabbis9

08op.antikanabbis10

 

Arkiva

Qershor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1