Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit u akordon “Çertifikatë për Shërbime të Dalluara”, Shefit të Sektorit të Ankesave dhe një Specialisti në Drejtorinë e Standarteve Profesionale.

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit u akordon “Çertifikatë për Shërbime të Dalluara”, Shefit të Sektorit të Ankesave dhe një Specialisti në Drejtorinë e Standarteve Profesionale, 04certifikim2

Drejtues Gani Zeneli dhe Komisar Artur Sinorukaj. 

Gjatë ditës së sotme në ambientet e Drejtorisë së Policisë së Shtetit, është zhvilluar ceremonia për dorëzimin e Çertifikatave për Shërbime të Dalluara” për Drejtues Gani Zeneli dhe Komisar Artur Sinorukaj, të akorduara nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Drejtues Madhor Haki Çako

Zv/drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Drejtues i Lartë Rebani Jaupi, iu ka dorëzuar Çertifikatat, ku ka vlerësuar kontributin e përkushtimin e tyre.

“Në shenjë vlerësimi të Drejtorit tuaj dhe të Drejtorit të Policisë së Shtetit i dorëzoj Drejtues Gani Zeneli “ Për merita të veçanta, profesionalizmin dhe përkushtimin e treguar në përmbushjen cilësore të detyrave dhe kontributin e dhënë gjatë viteve të punës në shërbim të Policisë së Shtetit” dhe Komisar Artur Sinorukaj “Për kontributin, profesionalizmin dhe rezultate të larta në përmbushjen e detyrave, në rritjen e perfomancës së strukturave të Policisë së Shtetit.

Nga ana e tyre Drejtues Gani Zeneli dhe Komisar Artur Sinorukaj kanë falenderuar Drejtorin për vlerësimin që kanë marrë dhe gjithashtu kolegët për mbështetjen e tyre.

Në përfundim të ceremonisë u zhvilluan përshëndetjet e rastit nga kolegët e pranishëm në ceremoni.

 

 

04certifikim5

04certifikim1

04certifikim8

04certifikim

04certifikim3

04certifikim4

04certifikim6

04certifikim7

04certifikim9

 

 

Arkiva

Maj 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...