Policia e Shtetit uron të gjithë nxënësit dhe mësuesit suksese në vitin e ri shkollor.

Policia e Shtetit uron të gjithë nxënësit dhe mësuesit suksese në vitin e ri shkollor. (per video kliko mbi link) 58de377f-d531-4fd3-bf80-29ecb00182d0

Mijëra punonjës Policie sot në mëngjes ishin në çdo rrugë dhe pranë çdo shkolle, në nisje të vitit të ri arsimor, për më shumë siguri dhe lehtësi në lëvizje.

Dhe do të jenë aty në çdo ditë mësimi.

Për çdo shqetësim apo parregullsi që shihni, ju lutem telefononi Policinë e Shtetit në numrat falas 112 dhe 129!

Bashkë ndërtojmë një vend të sigurt! #policiaqëduam

3ad85c95-3e5a-4c11-b437-e9ca6806ccec

1c09cb3e-c057-4172-b5a9-9a5e1f40eb1d

3b9fa88b-1a53-415a-9171-4811b924beef

3c04dfdf-5388-4606-a8e9-c1dd6416ec7f

4bf556fa-d63d-4d4e-8097-ddee4a790b6f

5a13c942-fae0-409a-9e63-b7da996e3210

5fd7f928-0729-42b5-8cce-dc37237a8699

6fbc641d-3664-4f79-8b50-615fec7ca13e

8fce5bf8-d201-4a70-8897-423e2d3c9579

9e805b64-5a23-4979-aabf-9fe54caa32de

23ffa84f-f1fa-4747-a18f-3c8b702f242d

37f10b0e-6cdf-4626-b873-6bfcf71cc589

42fd0696-4d40-4856-9d0b-e1d640deb90c

58de377f-d531-4fd3-bf80-29ecb00182d0

60eacf10-dffc-4a5f-8c5c-96af16dee854

87cf0eb0-7bfb-443d-99da-c3cef7e8f1a2

129fbc4d-305a-412b-9089-da03a4f8182a

153dc108-a9c7-4846-8ff7-6dee9eadd702

2941bd4f-87a4-456a-ace9-27a9838919cb

8684a32c-2227-4df2-8381-028992195650

50590b21-69e4-4569-94ee-4e5969c8d5dd

84590c6e-2b01-4edb-938f-ed2ebf7141ab

8606681f-6e2d-48f8-b954-c55d628837d0

bf103c24-9124-498a-9a48-813b7b690060

cc5af937-d0e6-4990-9b38-36bf28ef60ae

daeef32f-0e66-4cf0-947a-ba63f0d32a8e

e0cf8418-061a-45db-957b-a41babd7397e

e4fc7529-623e-48e2-b218-2c1117168b06

f0429dde-ee51-4283-8b72-f1bddb3f73b5

f9e160af-bd7b-4a41-84a5-da837e6e592b

Arkiva

Qershor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1