DVP Tiranë - Kontrolle për rritjen e parametrave të sigurisë gjatë festave të fundvitit 24 Dhjetor 2017

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë. Kontrolle për rritjen e parametrave të sigurisë gjatë festave të fundvitit. (për vidoe kliko mbi link)fishkezjarre 1

Shërbimet e Policisë së  Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë në bashkëpunim me shërbimet e parandalimit të Zjarreve pranë Drejtorisë së Shërbimit Zjarrfikës, po ushtrojnë kontrolle  në subjektet e ndryshme për masat e marra nga ana e tyre  në zbatim të kërkesave të Rregullores “Për mënyrën, kushtet dhe kriteret e magazinimit dhe tregtimit  të  lëndëve  piroteknike  e  fishekzjarrëve”.

 

Kontrollet kanë vijuar në subjektet  në tregun "Çam" për verifikimin e dokumentacionit dhe licencave nga subjektet dhe tregtarët  që importojnë, magazinojnë dhe tregtojnë lëndë piroteknike dhe fishekzjarrë.

 

Gjatë kontrollit dhe inspektimit për shitjen të këtyre lëndëve, nuk u konstatuan probleme.

 

Shërbimet e Policisë do të vazhdojnë kontrollet  në vijimësi për të bërë të mundur  identifikimin e subjekteve dhe kontrollin e tyre për të qenë sa më të kontrollueshëm dhe të ndërgjegjshëm për tregtimin e këtyre produkteve, me qëllim  parandalimin e ngjarjeve në  prag të festave të fundvitit.

fishekzjarre 3

fishekzjarre 4

fishekzjarre 5

fishekzjarre 6

fishekzjarre 7

fishekzjarre 8

fishekzjarre 9

fishekzjarre 10

Arkiva

Tetor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4