Dubai - Asambleja e Përgjithshme zgjodhi permes votimit, Presidentin e ri të Interpol-it, z.Kim Jong Yang.

Dubai - Asambleja e Përgjithshme zgjodhi permes votimit, Presidentin e ri të Interpol-it, z.Kim Jong Yang. dubai 1
 
Ai me pare ka mbajtur detyren e Zv.presidentit te Asamblese. 
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu, qe mori pjese ne punimet e Asamblese, uroi drejtuesin per detyren e rendesishme.  
 
Z. Kim Jong Yang pasi e falënderoi Veliun i ka shprehur mbështetjen për Policinë shqiptare, duke vlerësuar bashkëpunimin e deritanishëm, si dhe rëndësinë e forcimit të këtij bashkëpunimi.

Arkiva

Korrik 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4