Nxito apliko dhe ti, bëhu pjesë e Policisë së Shtetit!

Nxito apliko dhe ti, bëhu pjesë e Policisë së Shtetit!
akademi
 
Në 5 ditët e para nga çelja e aplikimeve për t’u bërë pjesë e Policisë së Shtetit, kanë aplikuar online rreth 120 studentë që kanë përfunduar universitetin dhe masterin me rezultate të larta në shkencat juridike, shkencat ekonomike (degët ekonomi, financë) apo në shkencat kompjuterike (degët informatike, elektronikë).
 
Interesi i lartë i treguar nga të rinjtë për t'u bërë pjesë e Policisë së Shtetit, inkurajues për organizatën e Policisë.
 
Policia e Shtetit fton dhe nxit çdo student që përmbush kriteret të APLIKOJË ONLINE, deri në datën 15 shkurt 2019 në portalin aplikime.asp.gov.al
#BashkohumePolicinëeShtetit
 
Shih kriteret tek linku më poshtë:
 
https://www.asp.gov.al/index.php/275-slideshow-home/14952-vijon-aplikimi-i-studenteve-qe-kane-perfunduar-universitetin-me-rezultate-te-larta-per-t-u-bere-pjese-e-policise-se-shtetit

Arkiva

Gusht 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1