Informacionet e fundit

Ceremoni me rastin e daljes në pension të znj. Ari OBDARI, e cila ka qënë deri ditën sotme, Specialiste për Rendin në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë për Sigurinë Publike (2)

30cere5mDitën e sotme, në ambientet e Drejtorisë së Policisë së Shtetit, u zhvillua një ceremoni, me rastin e daljes në pension të znj. Ari OBDARI, e cila ka qënë deri ditën e sotme, Specialiste për Rendin në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë për Sigurinë Publike.

Në këtë ceremoni të pranishëm ishin Drejtori i Policisë së Shtetit Drejtues Madhor Haki ÇAKO, Drejtori i Përgjithshëm për Sigurinë Drejtues i Lartë Altin QATO si dhe drejtues të tjerë të lartë të Policisë së Shtetit.

Drejtori i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Haki Çako, gjatë fjalës së tij, theksoi : "Është një moment domethënës po aq sa dhe i ndjeshëm për Znj. Obdari, por dhe për të  gjithë ne.

Këto lloj  ceremonish nuk i bëjmë për të fituar bonos për vete, por për të vlerësuar mundin dhe përkushtimin e atyre punonjësve që me ndershmëri e përkushtim  e mbyllin karrierën e tyre. Dhe si e tillë është dhe zonja Obdari, e cila në vlerësimin tim absolut, është shembull i korrektësisë dhe ndershmërisë në punë.

Sinqerisht ndjej një boshllëk për të gjithë njerëzit e mirë, të aftë e të ndershëm që ndryshojnë status në raport me ne, me punën tonë dhe me Policinë, por në fund të fundit, shtojnë vlerat reale të punës së policisë dhe i japin shpresë gjithë policisë, për të kuptuar që vetëm nëpërmjet një pune shumë korrekte, shumë të ndershme dhe shumë të sinqertë si e jotia mund të shkosh deri në metrat e fundit, por që do jesh krenare për punën tënde dhe të vazhdosh të jesh e gatshme për çdo nevojë që mund të ketë Policia e Shtetit për kapacitetin që ti përfaqëson.

Të uroj  shëndet, jetëgjatësi dhe sa më shumë mirësi pafund sikurse je vetë".  

Më pas, Drejtori i Policisë së Shtetit i ka dorëzuar Zonjës Ari OBDARI , Çertifikatën për Shërbime të Dalluara  me motivacionin: “Për merita dhe kontributin e dhënë  gjatë viteve  të punës, duke kryer shërbime të dalluara  në mënyrë të vazhdueshme, në shërbim të Policisë së Shtetit”.

Zonja Obdari, e emocionuar, ka falënderuar Drejtorin e Policisë së Shtetit Z.ÇAKO, duke u shprehur se kjo ceremoni dhe akordimi i kësaj Çertifikate, është vlerësimi më i madh që më është bërë në jetën time.

30cere3

30cere4

30cere2

30cere5

30cere7

30cere8

30cere9

30cere10

30cere6

30cere11

Arkiva

Nentor 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...