DRKM Kukes

DREJTORIA RAIONALE E KUFIRIT DHE MIGRACIONIT KUKESKUKES

5 PIKA TE KALIMIT KUFITAR


PKK Shishtavec

PKK

Shishtavec

Kategoria

II

DRKM

Kukës

Shteti

Kosovë

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

08.00’-18.00’/ udhëtarë

Agjensitë

PKM


PKK Orgjost

PKK

Orgjost

Kategoria

II

DRKM

Kukës

Shteti

Kosovë

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

08.00’-18.00’/ udhëtarë

Agjensitë

PKM


PKK Morine

PKK

Morina

Kategoria

I

DRKM

Kukës

Shteti

Kosovë

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

24 orë/ udhëtarë, mjete, mallra

Agjensitë

PKM, SHD, SHV, SHF


PKK Qafe Morine

PKK

Qafë Morinë

Kategoria

II

DRKM

Kukës

Shteti

Kosovë

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

24 orë/ udhëtarë, mjete, mallra

Agjensitë

PKM, SHD, SHV, SHF


PKK Qafe Prush

PKK

Qafë Prush

Kategoria

II

DRKM

Kukës

Shteti

Kosovë

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

24 orë/ udhëtarë, mjete, mallra

Agjensitë

PKM, SHD

 

Shkurtimet:

PKM- Policia Kufitare dhe Migracionit

SHD- Shërbimi Doganor

SHV- Shërbimi Veterinar

SHF- Shërbimi Fitosanitar

DK&M - Departamenti i Kufirit dhe Migracionit

DRK&M -Drejtori Rajonale për Kufirin dhe Migracionin

PKK - Pikë e Kalimit Kufitar

Arkiva

Korrik 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5