DRKM Shkoder

DREJTORIA RAIONALE E KUFIRIT DHE MIGRACIONIT SHKODERSHKODER

3 PIKA TE KALIMIT KUFITAR


PKK Muriqan

PKK

Muriqan

Kategoria

I

DRKM

Shkodër

Shteti

Mali i Zi

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

24 orë/ udhëtarë, mjete

Agjensitë

PKM, SHD

 

PKK Hani Hotit

PKK

Hani i Hotit

Kategoria

I

DRKM

Shkodër

Shteti

Mali i Zi

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

24 orë/ udhëtarë, mjete, mallra

Agjensitë

PKM, SHD, SHV, SHF


PKK Bashkim

PKK

Bashkim

Kategoria

II

DRKM

Shkodër

Shteti

Mali i Zi

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

24 orë/ udhëtarë, mjete

Agjensitë

PKM, SHD

 

Shkurtimet:

PKM - Policia Kufitare dhe Migracionit

SHD - Shërbimi Doganor

SHV - Shërbimi Veterinar

SHF - Shërbimi Fitosanitar

DK&M - Departamenti i Kufirit dhe Migracionit

DRK&M - Drejtori Rajonale për Kufirin dhe Migracionin

PKK - Pikë e Kalimit Kufitar

Arkiva

Dhjetor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6