DRKM Vlore

DREJTORIA RAIONALE E KUFIRIT DHE MIGRACIONIT VLORE  VLORE

5 PIKA TE KALIMIT KUFITAR

 

DRK&M VLORE
PKK Port Vlore

PKK

Porti Vlorë

Kategoria

I

DRKM

Vlorë

Shteti

Detare

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

24 orë/ udhëtarë, mjete, mallra

Agjensitë

PKM, SHD, SHV, SHF

 

PKK Himare

PKK

Porti Himarë

Kategoria

II

DRKM

Vlorë

Shteti

Detare

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

12 orë/ udhëtarë, mallra

Agjensitë

PKM, SHD, SHV, SHF


PKK Port Saranda

PKK

Porti Sarandë

Kategoria

I

DRKM

Vlorë

Shteti

Detare

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

24 orë/ udhëtarë, mjete, mallra

Agjensitë

PKM, SHD, SHV, SHF


PKK Qafe Bote

PKK

Qafë Botë

Kategoria

I

DRKM

Vlorë

Shteti

Greqi

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

24 orë/ udhëtarë, mjete, mallra

Agjensitë

PKM, SHD, SHV, SHF

 

PKK Rips

PKK

Rrips

Kategoria

II

DRKM

Vlorë

Shteti

Rrips

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

08.00’-18.00’/ udhëtarë

Agjensitë

PKM,

 

Shkurtimet:

PKM - Policia Kufitare dhe Migracionit

SHD - Shërbimi Doganor

SHV - Shërbimi Veterinar

SHF - Shërbimi Fitosanitar

DK&M - Departamenti i Kufirit dhe Migracionit

DRK&M - Drejtori Rajonale për Kufirin dhe Migracionin

PKK - Pikë e Kalimit Kufitar

Arkiva

Dhjetor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6