• Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Haki Çako ka pritur në një takim pune, ambasadoren e...

    Tuesday, 25 July 2017 08:19
  • Vizita e Ambasadorit të Italisë në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

    Friday, 21 July 2017 10:16
  • Prezenca e OSBE-së në Shqipëri, në bashkëpunim me Policitë Kufitare të Kosovës dhe Shqipërisë...

    Thursday, 20 July 2017 11:23

Latest news

Arkiva

Korrik 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...