Rreth Shkolles

akademia.jpg

Eshtë modeluar dhe drejtuar për të zbatuar programin e trajnimit bazë, programin e trajnimit të instruktorëve, zhvillimin dhe administrimin e kurrikulave dhe programin e trajnimit për gradë.

Gjithashtu kjo strukturë siguron mbështetjen kryesore logjistike e materiale për trajnimet e tjera që zhvillohen në Policinë e Shtetit. Me teper...

E ardhmja e shkolles

DSC 0060

Do të reformojmë rrënjësisht sistemin e arsimit dhe formimit të vazhdueshëm për punonjësit e Policisë së Shtetit, me qëllim diversifikimin e kapaciteteve njerëzore të Policisë së Shtetit dhe përshtatjen me hapat e zhvillimit shoqëror e kulturor të vendit tonë. Formimi vazhdues do të jetë një element themelor për promovimin dhe karrierën e punonjësve të Policisë.

Përfaqësim dinjitoz i një drejtuesi Policie, në Kampionatin Kombëtar të Gjysmë Maratonës

Përfaqësim dinjitoz i një drejtuesi Policie, në Kampionatin Kombëtar të Gjysmë Maratonës.maratona 14.07.2019 2

Drejtues Dashamir Çali, zuri vendin e parë në kategorinë "Veteranë", në Kampinontin Kombëtar të Gjysmë Maratonës, të Certifikuar nga Federata e Atletikës në Shqipëri.

Dashamir Çali, u rendit në vendin e parë, në gjysmë maratonën ku morën pjesë forcat e Ushtrisë, NATO-s dhe Policisë së Shtetit.

Ky është një rezultat tjetër që i shtohet vendeve të para dhe të nderit të maratonave kombëtare dhe ndërkombëtare të zhvilluara gjatë këtij viti, në Zagreb, Jagodinë, Athinë, Selanik, Prishtinë dhe Pragë.

Medalja e fituar me meritë nuk i përket vetëm Dashamir Çalit, por i përket edhe Policisë së Shtetit.

Pjesëmarrja në veprimtari të tilla kur finalizohet edhe me çmim, ka vlerë të dyfishtë.

Faleminderit Dashamir Çali. @ Policia e Shtetit

 

 

 

 

 

 

 

maratona 14.07.2019 1

maratona 14.07.2019 3

maratona 14.07.2019 4

Arkiva

Gusht 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1