Rreth Shkolles

akademia.jpg

Eshtë modeluar dhe drejtuar për të zbatuar programin e trajnimit bazë, programin e trajnimit të instruktorëve, zhvillimin dhe administrimin e kurrikulave dhe programin e trajnimit për gradë.

Gjithashtu kjo strukturë siguron mbështetjen kryesore logjistike e materiale për trajnimet e tjera që zhvillohen në Policinë e Shtetit. Me teper...

E ardhmja e shkolles

DSC 0060

Do të reformojmë rrënjësisht sistemin e arsimit dhe formimit të vazhdueshëm për punonjësit e Policisë së Shtetit, me qëllim diversifikimin e kapaciteteve njerëzore të Policisë së Shtetit dhe përshtatjen me hapat e zhvillimit shoqëror e kulturor të vendit tonë. Formimi vazhdues do të jetë një element themelor për promovimin dhe karrierën e punonjësve të Policisë.

Policia Rrugore e Tiranës - 19 drejtues mjetesh të arrestuar gjatë javës

Tiranëdrageri15korrik

Krahas masave për menaxhimin dhe lehtësimin e lëvizjes së automjeteve drejt zonave bregdetare, kryesisht në rrugët urbane dhe interurbane kryesore, përgjatë fundjavës, rrugorët e kryeqytetit, me qëllim parandalimin e ngjarjeve rrugore me pasoja fatale, kanë përqendruar shërbime me përzgjedhje, për evidentimin e shkeljeve që janë burim i shtuar për aksidente rrugore.

Në funksion të këtij shërbimi, përgjatë fundjavës, janë:

• arrestuar në kushtet e flagrancës 19 shtetas, nga të cilët 11 për drejtim mjeti në gjendje të dëhur, 7 të papajisur me leje drejtimi si dhe 1 person për posedim të lëndëve narkotike dhe i papajisur me leje drejtimi.

• proceduar administrativisht 22 drejtues mjetesh për mosrregullim shpejtësie dhe gara me shpejtësi.

• proceduar administrativisht 220 drejtues mjetesh për përdorim të aparatit celular gjatë drejtimit të mjetit.

• proceduar administrativisht 158 drejtues motomjetesh për mospërdorim të kaskës mbrojtëse.

• proceduar administrativisht 56 drejtues mjetesh, për mosdhënie përparësie ndaj këmbësorëve.

• vendosur 1850 masa administrative për shkelje të tjëra të rregullave të qarkullimit rrugor.

Arkiva

Gusht 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1