Policia e Shtetit, Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve 03 02 2017

Policia e Shtetit, Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve (per video kliko mbi link) 03armetpermbledhje

Gjatë 24 orëve të fundit janë dorëzuar në të gjithë vendin 43 armë zjarri, 19.890 fishekë, 60 granata, 8 krehëra, 67 kapsolla elektrike dhe detonatore, 61 ndezës, 1 minë kundratank.

Konkretisht në qarqet:
Qarku Dibër
Dorëzohen nga banorët: 4 armë zjarri dhe 2200 fishekë, konkretisht: Në Bulqizë 1 armë zjarri dhe 2000 fishekë, në Klos 2 armë zjarri dhe 170 fishekë si dhe në Burrel 1 armë zjarri dhe 30 fishekë.

Qarku Korçë
Gjatë 24 orëve të fundit dorëzohen nga qytetarët 6 armë zjarri, 2900 fishekë, 2 granata ofensive dhe 1 ndezës. Konkretisht : Në Komisariatin e Policisë Korçë : 4 armë zjarri, 800 copë fishekë. Në Komisariatin e Policisë Pogradec: 2 armë zjarri, 300 copë fishekë. Në Stacionet e Policisë Kufitare Qafë-Thanë dhe Leskovik 1800 fishekë, 2 granata ofensive dhe 1 ndezës të unifikuar granatash.

Qarku Gjirokastër
Tre banorë të qytetit Gjirokastër dorëzojnë tek punonjësit e Policisë 3 armë zjarri dhe 100 fishekë.

Qarku Shkodër
Në Shkodër, Pukë dhe Malësi e Madhe janë dorëzuar nga banorët, 5 armë zjarri, 1 minë kundratank, 3190 fishekë luftarakë, 20 granata, 60 ndezësa granate, 37 kapsolla elektrike, 30 kapsolla donatore dhe 8 krehëra.

Qarku Berat
Banorët e Skraparit dorëzojnë vullnetarisht 25 armë zjarri, 11500 fishekë dhe 38 granata.

Policia e Shtetit në bashkëpunim me komunitetin do të vijojë përmbushjen e nismës "Shqipëria pa armë", për grumbullimin e armëve dhe municioneve në të gjithë vendin.

Theksojmë se afati përfundimtar i dorëzimit vullnetar të armëve është data 30 e muajit Prill 2017.

Në këtë kuadër edhe një herë iu bën thirrje të gjithë atyre që disponojnë armë pa leje, t'i dorëzojnë ato brenda datës 30 Prill.

03armetpermbledhje2

03armetpermbledhje3

03armetpermbledhje4

Arkiva

Qershor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1