Policia e Shtetit Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve 09.02.2017

Gjatë 24 orëve të fundit janë dorëzuar në të gjithë vendin 50 armë, 18.215 fishekë, 32 granata, 2 mina kundër tank, 1 granatë hedhës kundër tank, 12 ndezësa dhe 4 krehëra.(per video kliko mbi link) 09permbledhjearmet6

Qarku Korçë
Gjatë 24 orëve të fundit dorëzohen nga qytetarët 12 armë zjarri, 12 770 fishekë, 20 fishekë mitralozi kundër ajror 20 granata ofensive, 2 mina kundërtank, konkretisht:
Në Stacionin e Policisë Kufitare Shtikë dhe Kapshticë 1 armë zjarri, 2 mina kundër tank dhe 2900 copë fishkë.
 Në Komisariatin e Policisë Korçë 4 armë zjarri dhe 4370 copë fishekë.
Në Komisariatin e Policisë Devoll 3 armë zjarri, 2600 copë fishekë, 20 fishekë mitralozi kundërajror, 20 granata ofensive.
Në Komisariatin e Policisë Pogradec  3 armë zjarri, 2900 copë fishekë.
Në Komisariatin e Policisë Maliq 1 armë zjarri.

Qarku Tiranë
Gjatë 24 orëve të fundit në Komisariatet e Policisë Tiranë janë dorëzuar 10 armë zjarri ndër to 1 mitraloz, 500 fishekë dhe 3 granata.

Qarku Shkodër
Gjatë 24 orëve të fundit dorëzohen nga banorët 9 armë zjarri, 2030 fishekë dhe 4 krehëra, konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Shkodër 4 armë zjarri, 160 fishekë dhe 1 krehër.
Në Komisariatin e Policisë Malësi e Madhe 2 armë zjarri.
 Në Komisariatin e Policisë Vau i Dejës  2 armë, 90 fishekë dhe 3 krehëra.
Në Komisariatin e Policisë Pukë 130 fishekë.
Në Stacionin e Policisë Velipojë 1 armë zjarri dhe 1650 fishekë.

Qarku Dibër
Gjatë 24 orëve të fundit janë dorëzuar vullnetarisht 8 armë zjarri, 1 shirit mitraloz me 790 fishekë dhe 4 granata, konkretisht:
Në Komisariatin Dibër 4 armë zjarri dhe 140 fishekë i janë dorëzuar SPZ-së së zonës në Njësinë Administrative Tomin.
1 armë zjarri dhe 1 shirit mitraloz me 100 fishekë I janë dorëzuar SPZ-së së zonës në Njësinë Administrative Kastriot.
1 armë zjarri dhe 4 granata I janë dorëzuar SPZ-së së zonës në Njësinë Administrative Maqellarë.
Në Komisariatin Bulqizë 1 armë zjarri.
Në Stacionin e Policisë Krastë 1 armë zjarri.
Në Njësinë Administrative Shupenzë i  janë dorëzuar SPZ-së së zonës 550 fishekë.

Qarku Kukës
Gjatë 24 orëve të fundit dorëzohen në Komisariatin e Policisë Kukës  5 armë zjarri, nga këto 2 armë gjatë një takimi sensibilizues. Gjithashtu janë dorëzuar 828 fishekë, 1 granatë hedhës kundërtank 5 granata dore e 12 ndezësa granate.


Qarku Gjirokastër
Gjatë 24 orëve të fundit katër banorë të qytetit Gjirokastër, kanë dorëzuar 4 armë zjarri dhe 547 fishekë.


Qarku Elbasan
Dorëzohen 2 armë zjarri dhe 750 copë fishekë, konkretisht:
Në Komisariatin e Policisë Gramsh 2 armë zjarri dhe në Stacionin e Policisë Prrenjas 750 copë fishekë.


Policia e Shtetit në bashkëpunim me komunitetin do të vijojë përmbushjen e nismës "Shqipëria pa armë", për grumbullimin e armëve dhe municioneve në të gjithë vendin.

Theksojmë se afati përfundimtar i dorëzimit vullnetar të armëve është data 30 e muajit Prill 2017.

Në këtë kuadër edhe një herë iu bën thirrje të gjithë atyre që disponojnë armë pa leje, t'i dorëzojnë ato brenda datës 30 Prill.

09permbledhjearmet

09permbledhjearmet2

09permbledhjearmet3

09permbledhjearmet4

09permbledhjearmet5

09permbledhjearmet7

09permbledhjearmet8

09permbledhjearmet9

09permbledhjearmet10

Arkiva

Qershor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1