Policia e Shtetit. Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve luftarake 17.02.2017

Policia e Shtetit: 15armet3Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve.(per video kliko mbi link)

Gjatë 24 orëve të fundit janë dorëzuar në të gjithë vendin 31 armë zjarri, 22.840 fishekë, 19 krehëra, 156 granata si dhe 120 ndezësa.

Konkretisht:
Qarku Berat
Dorëzohen nga banorët, 5 armë zjarri, 7100 fishekë, 13 granata dhe 3 krehëra, konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Berat 3 armë zjarri, 700 fishekë, 3 krehëra, 3 granata. Në Komisariatin e Policisë Skrapar 1 armë zjarri. Në Komisariatin e Policisë Urë Vajgurore 1400 fishekë. Në Stacionin e Policisë Poliçan 1 armë zjarri, 10 granata, 5000 fishekë.

Qarku Lezhë
Janë dorëzuar nga qytetarët 8 armë zjarri, 7 krehëra dhe 520 fishekë. Konkrerisht : Në Komisariatin e Policisë Mirditë dorëzohen 6 armë zjarri , 140 fishekë dhe 7 krehëra. Në Komisariatin e Policisë  Kurbin dorëzohen 2 armë zjarri dhe 380  fishekë

Qarku Gjirokastër
Janë dorëzuar 3 armë zjarri,29 fishekë dhe dy granata, konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Tepelenë 2 armë zjarri, 29 fishekë dhe dy granata. Në Komisariatin e Policisë Përmet 1 armë zjarri.

Qarku Korçë
Janë dorëzuar 4 armë zjarri dhe 13.170 fishekë, konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Maliq 2 armë zjarri dhe 620 fishekë. Në Komisariatin e Policisë Pogradec: 1 armë zjarri dhe 12.550 fishekë. Në Komisariatin e Policisë Korçë: 1 armë zjarri.

Qarku  Elbasan
Dorëzohen 3 armë zjarri dhe 150 copë fishekë konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Gramsh 2 armë zjarri. Në Komisariatin e Policisë Elbasan 1 armë zjarri dhe 150 copë fishekë

Qarku Fier
Dorëzohen nga qytetarët në Fier dhe Mallakastër 2 armë zjarri dhe 1771 fishekë .

Qarku Shkodër
Dorëzohen nga banorët 2 armë zjarri, 100 fishekë, 138 granata, 120 ndezës granate, 5 krehëra, konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Shkodër 1 armë zjarri, 2 krëhëra, 40 fishekë. Në Komisariatin e Policisë Vau Dejës 138 granata, 120 ndezës granate, 3 krehëra, 60 fishekë. Në Komisariatin e Policisë Malësi e Madhe 1 armë zjarri.

Qarku Vlorë
Janë dorëzuar vullnetarisht 4 armë zjarri, 3 granata dhe 4 krehëra, konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Vlorë, 4 armë dhe 4 krehëra. Në Komisariatin e Policisë Delvinë, 3 granata.

Strukturat e Policisë së Shtetit vijojnë takimet sensibilizuese në të gjithë vendin në kuadër të ndërgjegjësimit për dorëzimin vullnetar të armëve.
Takimet po zhvillohen në të gjitha Njësitë Administrative, me të gjithë Kryetarët e fshatrave ku pjesë e këtyre takimeve janë bërë dhe nxënësit e shkollave të mesme, studentët si dhe stafet pedagogjike.
Krahas takimeve sensibilizuese, Policia e Shtetit në të gjithë vendin po vijon fushatën e trokitjes derë më derë nga Specialistët e Policisë së Zonave për të ndërgjegjësuar banorët për domosdoshmërinë e dorëzimit të armëve që mbajnë pa leje.
Policia e Shtetit vlerëson si shumë të sukseshme këtë nismë dhe në këtë kuadër falënderon të gjithë ata banorë që iu përgjigjën thirrjes duke dorëzuar vullnetarisht armët.
Policia e Shtetit vlerëson si shumë të vlefshëm kontributin e nxënësve dhe studentëve të cilët janë bërë pjesë e fushatave ndërgjegjësuese dhe sensibilizuese për dorëzimin vullnetar të armëve dhe municioneve duke kontribuar në rritjen e parametrave të sigurisë
Policia e Shtetit edhe një herë iu bën thirrje banorëve që mbajnë armë pa leje, ti dorëzojnë ato brenda datës 30 Prill.

16armet3

 

Arkiva

Qershor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1