Lajmet e Fundit te Kufiri & Migracioni

Profili i zgjeruar i migracionit 2012-2014


Ky dokument prezanton Profilin e Zgjeruar të Migracionit në Republikën e Shqipërisë për periudhën 2012-2014.profili
Hartimi dhe publikimi i tij është mbështetur në piken 4, të nenit 141, të Ligjit nr. 108/2013 “Për të huajt”. Informacioni i mbledhur dhe analiza e të dhënave për përgatitjen e këtij Profili është siguruar nga burime zyrtare.

Profili i zgjeruar i migracionit 2012-2014 (Raporti i plotë kliko këtu ose mbi raport)

Arkiva

Qershor 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30