LIGJ Nr.10 155, datë 15.10.2009, Për Ratifikimin e “Marrëveshjes Ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Mbretërisë së Spanjës për Bashkëpunimin në Luftën Kundër Krimit”

Arkiva

Korrik 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4