"Shpëto jetë! Ngrije zërin"

"Shpëto jetë! Ngrije zërin".9bf34f71-8afd-49a8-a0e5-49b818b080ae

Aktivitet ndërgjegjësues nga ISHP, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar dhe Policinë Rrugore, në kuadër të Javës së 5-të Botërore të Kombeve të Bashkuara të Sigurisë Rrugore.

Përfshirja e sa më shumë të rinjve për të promovuar sjelljet e sigurta në rrugë, si komponent shumë i rëndësishëm për të parandaluar aksidentet rrugore.

Bashkou dhe ti!

 

 

 

 

 

000a09d9-8928-404c-bf20-1adc144bc5cc

fd1cf9c9-9f46-4e7b-928b-95ac9984e2be

6ebb729e-e499-4955-8758-1f1fcc57a238

0dee115a-d1c8-4481-bd8c-d09c86d4378e

4b732d68-37dc-4432-ab1e-ecad6b0d2569

14b30747-9bde-4fa6-beb0-30170f1c1b23

a154497a-5bba-48c5-b2ba-1df554864dbb

d0e5d013-0843-4699-8b44-6d2fd718a246

Arkiva

Gusht 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1