Lajmet e Fundit te Kufiri & Migracioni

Simbolika e Departamentit të Kufirit dhe Migracionit

Simbolika e Departamentit të Kufirit dhe Migracionit

 

stema kufiri

 

 

 

Emblema e Policisë për Kufirin dhe Migracionin (modeli  aktual) është themeluar me 21 Janar 2009. Ne qendër te emblemës paraqitet harta e Shqipërisë dhe tri simbolet e kësaj arme: pajisjet detare, tokësore dhe ajrore qe policia kufitare përdor.

Arkiva

Qershor 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30