Lajmet e Fundit te Kufiri & Migracioni

Policia Rrugore e Tiranës falënderon qytetarët dhe drejtuesit e mjeteve për bllokimin e disa akseve rrugore

Policia Rrugore e Tiranës falënderon qytetarët dhe drejtuesit e mjeteve për mirëkuptimin dhe mbështetjen e dhënë gjatë ditës së sotme, (për video kliko mbi link)qarkullimi 4 prill 2018 1

pasi për shkak të grumbullimit të një numri të konsiderueshëm qytetarësh pranë gjykatës së Tiranës për një proces gjyqësor, u bllokuan disa arterie rrugore.

Kjo solli rëndim të trafikut ne orare te caktuara dhe devijim e bllokim të lëvizjes.

Policia Rrugore e Tiranës, angazhoi gjithë efektivin e saj për t'ju ardhur në ndihmë qytetarëve duke lehtësuar sado pak fluksin dhe mbi ngarkesën në qarkullimin e automjeteve.

Policia e Shtetit është e angazhuar me të gjitha kapacitetet qoftë në burime njerëzore qoftë në logjistikë, për të ofruar shërbim cilësor.

qarkullimi 4 prill 2018 1

qarkullimi 4 prill 2018 2

qarkullimi 4 prill 2018 3

qarkullimi 4 prill 2018 4

qarkullimi 4 prill 2018 5

qarkullimi 4 prill 2018 6

qarkullimi 4 prill 2018 7

qarkullimi 4 prill 2018 8

Arkiva

Dhjetor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6