Lajmet e Fundit te Kufiri & Migracioni

Riatdhesohen 58 shtetas të cilët kanë shkelur rregullat e qëndrimit në zonën Shengen (2)

2drejtoria2Në Rinas, sot rreth orës 16.40, nëpërmjet një fluturimi riatdhesimi charter të përbashkët, organizuar nga agjensia Frontex,  janë kthyer si deportiv nga Gjermani në Shqipëri, 58 shtetas shqiptarë, të cilët kanë shkelur rregullat e qëndrimit në Zonën Shengen.

Ky operacion riatdhesimi, u zhvillua nga Policia e Shtetit, përkatësisht strukturat e Policisë Kufitare dhe Migracionit, në bashkëpunim me agjensitë ligjzbatuese Gjermane dhe atë të FRONTEX-it.

Pjesë e stafit që shoqëronte personat e riatdhesuar, ishin  edhe një mjek dhe një psikolog.

16 prej këtyre shtetasve janë kthyer nga Gjermania, 6 prej tyre janë kthyer nga Franca, 12 nga Finlanda dhe 24 të tjerë nga Suedia.

Nga këta persona, rreth 35 prej tyre, ishin bashkë me familjet e tyre.

Të gjithë shtetasve të kthyer sot, u ndalohet për 5 vjet, të udhëtojnë drejt vendeve të hapësirës Shengen.

Arkiva

Gusht 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1