Lajmet e Fundit te Kufiri & Migracioni

Profili i zgjeruar i migracionit 2012-2014


Ky dokument prezanton Profilin e Zgjeruar të Migracionit në Republikën e Shqipërisë për periudhën 2012-2014.profili
Hartimi dhe publikimi i tij është mbështetur në piken 4, të nenit 141, të Ligjit nr. 108/2013 “Për të huajt”. Informacioni i mbledhur dhe analiza e të dhënave për përgatitjen e këtij Profili është siguruar nga burime zyrtare.

Profili i zgjeruar i migracionit 2012-2014 (Raporti i plotë kliko këtu ose mbi raport)

Arkiva

Korrik 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4