Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve

 

 

 

Nr

 

Data e Regjistrimit të Kërkesës

 

Objekti

Data e Kthimit të Përgjigjes

Statusi i Kërkesës

Tarifa

 

01.

         

 

02.

         

 

03.

         

 

04.

         

 

05.

         

 

06.

         

 

07.

         

 

08.

         

 

09.

         

 

10.

         

 

11.

         

 

12.

         

 

13.

         

 

14.

         

Arkiva

Korrik 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...