KONSTATON PALIGJSHMËRI, DENONCOJE ATË! Dhjetëra raportime në Komisariatin Dixhital, për paligjshmëri në të gjitha fushat

Njoftime për prishje të rendit dhe qetësisë publike, për ndihmë, për përdorim të lëndëve narkotike, për shkelje të ndryshme të qarkullimit rrugor e tj.

Faleminderit qytetarëve që çdo ditë e më tepër besojnë dhe bashkëpunojnë me Policinë për të mirën e përbashkët, sigurinë e jetës.

Komisariati Dixhital, Policia në celularin tuaj.

#denoncomoshesht