Korçë – Punonjësit e Komisariatit të Policisë Korçë surprizojnë dy të moshuar me një fëmijë të sëmurë, duke u çuar në banesë një paketë ushqimore të konsiderueshme.

Shefi i Komisariatit të Policisë së Korçës dhe disa efektivë kanë blerë me kontributin e tyre, disa pako me ushqime në masën 10.000 lekë (të reja) dhe kanë shkuar në familjen e çiftit të moshuar, që banon në një fshat të largët, bashkë me të bijën e sëmurë me sindromë.

Punonjësit e Policisë u kanë dhuruar ushqimet e blera dhe u kanë premtuar ndihmë, për çdo nevojë që do të kenë.

Dy të moshuarit kanë falënderuar punonjësit e Policisë për ndihmën në ushqime dhe kujdesin e treguar.

Durim, bashkë do ia dalim!

#POLICIAPRANËJUSH