Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Policisë së Shtetit dhe Tirana International Airport SH.P.K, për një operim të sigurtë në aeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza”

Marrëveshja u nënshkrua nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Ardi Veliu dhe Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i Tirana International Airport SH.P.K Dr. Constantin von Alvensleben.

Gjatë nënshkrimit të marrëveshjes ishin të pranishëm Drejtori i Përgjithshëm i Operimeve Z. Volker Wendefeuer, Drejtori i Departamentit për Kufirin dhe Migracionin në Policinë e Shtetit Eduart Merkaj dhe Shefi i Komisariatit të Policisë Kufitare Rinas Përparim Demaj.

 

 

 

Në përfundim të nënshkrimit, Drejtor Veliu dhe Alvensleben dhanë një prononcim për median në lidhje me nënshkrimin e kësaj marrëveshjeje.