Muaji Maj , Muaji i Sigurisë Rrugore. “Shpëto jetë. Ngrije zërin”

“Shpëto jetë. Ngrije zerin !”.

Muaji Maj , Muaji i Sigurisë Rrugore.

Në kuadër të aktiviteteve që po zhvillohen gjatë muajit Maj, për Sigurinë Rrugore Botërore – iniciuar nga ana e Kombeve të Bashkuara, Fakulteti i Mjekësisë në bashkëpunim me Institutin e Shëndetit Publik dhe Policinë Rrugore organizuan një sesion të hapur diskutimi me studentë të mjekësisë dhe të shëndetit publik.

Gjatë takimit u trajtuan çështjet e sigurisë rrugore , për sfidat e përballimit të aksidenteve rrugore si dhe për nxitjen e çdo studenti për tu bërë një “lider i sigurisë rrugore”

Siguria Rrugore, kontribut i të gjithëve!