Policia dhuron gjak për fëmijët talasemikë

Krahas angazhimeve të tjera të përhershme, për sigurimin e rendit e sigurisë publike dhe me detyra të shtuara për parandalimin e përhapjes së COVID-19, … Continue reading Policia dhuron gjak për fëmijët talasemikë