Policia Rrugore e Tiranës / Kontrolle intensive për të ndëshkuar shkelësit e kodit rrugor

Kontrolle intensive për të ndëshkuar shkelësit e kodit rrugor që janë burim potencial për përfshirje në ngjarje rrugore apo që rrezikojnë për përfshirje në ngjarje rrugore, përdoruesit e tjerë të rrugës.
Hedhja e sendeve nga mjeti dënohet me gjobë 2500-10.000 lekë të rinj, sipas nenit 15/1, germa f, të Kodit Rrugor.
Respekto rregullat e qarkullimit rrugor dhe mjedisin!