Policia Rrugore

Vijon puna parandaluese e Policisë Rrugore, nëpërmjet patrullimeve dhe monitorimit të mënyrës së sjelljes në trafik të përdoruësve të rruges në raport me rregullat e qarkullimit rrugor.Njëkohesisht, çdo ankesë apo shqetësim i përcjellë nga qytetarët në adresë të Policise së Shtetit është verifikuar dhe proceduar administrativisht sipas sanksioneve të parashikuara në Kodin Rrugor të Republikës së Shqipërisë.

Bashkë për rrugë më të sigurta 👮🤝👩💼