Report TV dhuron për punonjësit e Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, 1000 dezinfektantë

Donacioni, i bërë nga Report TV, iu dhurua Drejtorit të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë Rebani Jaupi, nga gazetari i këtij televizioni, Arsen Rusta.

Dezinfektantët do të përdoren nga punonjësit e Sallës Operative, Shqiponjat dhe Patrullat e Përgjithshme.

Drejtor Jaupi ka vlerësuar këtë gjest të Report TV, pasi këta dezinfektantë do t’i ndihmojnë shumë për t’u mbrojtur punonjësit e Policisë, të cilët përballen çdo dite në terren me rrezikun e infektimit nga COVID-19.

Gjithashtu, Jaupi ka falënderuar gjithë median që në këto ditë të vështira ka qenë në të njëjtën vijë të sulmit, me mjekësinë edhe Policinë, duke raportuar me realizëm punën dhe sakrificën e punonjësve të Policisë.

#QëndronëShtëpi
#Solidaritet