Rikonstruktohet godina e Komisariatit të Policisë Nr. 4, në Tiranë

Rikonstruktohet godina e Komisariatit të Policisë Nr. 4, në Tiranë.
Në kuadër të modernizimit të Policisë së Shtetit, me pajisje logjistike bashkëkohore dhe me ambiente të përshtatshme për punë dhe për pritjen e qytetarëve, me mbështetjen e bashkisë Tiranë, është bërë i mundur rikonstruksoni i të gjitha ambienteve të Komisariatit të Policisë Nr. 4, në Tiranë.