Rinas/Eduart Merkaj, deklaratë për mediat

Rinas/Drejtori i Departamentit për Kufirin dhe Migracionin Drejtues i Lartë Eduart Merkaj, deklaratë për mediat, për masat e marra nga Policia Kufitare, në të gjitha pikat e kalimit kufitar, me qëllim përballimin e fluksit në hyrje-dalje, si dhe për parandalimin dhe goditjen e krimeve ndërkufitare.